Av: Plapre | Publisert: 30.03.2017 | Kategori: Kundehistorier, Synet

Det er nesten ikke til å unngå at synet svekkes etter hvert som vi blir eldre. Øynene våre er en finjustert mekanisme som vi bruker hvert eneste minutt vi er våkne, livet gjennom.

Innen vi fyller 80 år gamle, har øynene vært i aktiv bruk i mellom 400 000 og 450 000 timer, ifølge Teknisk Ukeblad. Denne slitasjen innebærer at de aller fleste av oss vil oppleve svekkelser i synet når vi blir eldre. Noen får også konkrete øyeplager. 

Forebygger med Medox

Inger Sundgård (76) fra Hitra i Sør-Trøndelag har imidlertid sluppet unna – til tross for at hun har flere søsken som har slitt med plager med synet.

– Jeg har opprettholdt et godt syn, sier hun.

Inger var lenge bekymret for å få de samme utfordringene som søsknene, og bestemte seg for å undersøke om det var noe hun kunne gjøre for å forebygge øyeplager.

Jeg kommer til å fortsette med å ta blåbærkapslene

Hun visste at blåbær kunne hjelpe, og bestemte seg derfor for å prøve et blåbærtilskudd. 

Valget falt på Medox, som er utviklet og produsert i Norge, basert på årelang forskning ved Universitetet i Bergen. Medox inneholder spesielt virkningsfulle antioksidanter fra fargestoffet i blåbær og solbær i konsentrert form.

Inger har nå tatt Medox-kapslene regelmessig i nesten fire år. Hun går til en årlig sjekk av øynene, og per i dag har de ikke funnet endringer i synet hennes.

– Jeg kommer til å fortsette med å ta blåbærkapslene, sier hun.

Bidrar til et bedre immunforsvar

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Inger forteller at det også er viktig for henne at Medox kan bidra til å opprettholde et godt immunforsvar.

– Jeg er jo ikke mye syk, smiler hun.

– Det at Medox er godt for både synet og immunforsvaret, var hovedgrunnen til at jeg begynte å bruke det. Jeg har jo blitt 76 år, så da gjelder det å forebygge så jeg kan holde meg frisk lenger, sier Inger.

Hun er en aktiv pensjonist som liker å være ute. I sommerhalvåret er hun og mannen ofte å finne på den nærliggende golfbanen, og hun spiller horn i korps og er politisk aktiv.

Inger er også glad i å spille bridge.

– Det er riktignok en stillesittende aktivitet, men det er trim for hodet og hukommelsen, og ikke minst er det veldig sosialt! Og det tror jeg også er veldig viktig for helsen, sier hun og smiler.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti