Av: Mailen Sorknes | Publisert: 02.03.2016 | Kategori: Om Medox

At blåbær er sunt, har mange fått med seg. Faktisk er salget av blåbær blitt mer enn tredoblet på tre år, noe som plasserer nordmenn blant de som spiser mest blåbær i hele verden.

Men blåbærene vi kjøper i butikken er utenlandske bær med 70 prosent mindre antocyaner enn ville nordiske blåbær, og de færreste får i seg nok antocyaner gjennom bærene. Derfor kan et kosttilskudd som Medox være løsningen.

En god helse hele året, er noe alle setter pris på

Tilskuddet er fremstilt av skallet på viltvoksende blåbær og solbær, som inneholder store mengder antocyaner. Disse antocyanene utgjør nemlig plantenes eget immunforsvar, og fungerer minst like godt for å styrke oss mennesker.

Internasjonal anerkjennelse

MedPalett utvikler og produserer kosttilskuddet i Norge, og har egne forskningslaboratorier, egen prosessfabrikk og høy helsefaglig og organisk kjemisk kompetanse. Med andre ord, de vet hva de driver med. Selskapet har utviklet en egen patentert prosess som henter ut antocyanene fra bærene uten at de ødelegges.

De rene antocyanene blir gjort om til pulverform og konsentrert i en kapsel. Dette har ingen klart tidligere, og er noe av det som gjør produktet så unikt. Hver kapsel inneholder så mye som 80 mg antocyaner, og Medox er et av få på markedet med så høyt innhold av det rene virkestoffet.

Medox er et hundre prosent naturlig produkt

En rekke kliniske tester som er utført over hele verden, viser at Medox er et produkt som gir gunstig effekt over tid. En god helse hele året, er noe alle setter pris på.

Verktøy for god helse

Medox er et hundre prosent naturlig produkt, helt uten kunstige tilsetningsstoffer og trygt for alle. Kosttilskuddet er norskprodusert, og hele prosessen fra bær til hypereffektiv kapsel foregår på samme fabrikk i Sandnes i Rogaland.

Daglig bruk av Medox vil hjelpe deg med å dra nytte av blåbærenes virkestoffer og er et godt verktøy for god helse. Bestill nå og få halv pris på første forsendelse!