Av: Omana Bender | Publisert: 16.08.2016 | Kategori: Om Medox

En omfattende undersøkelse om nordmenns forhold til kosttilskudd utført av Universitetet i Tromsø i 2013, viser at hele 70 prosent av befolkningen brukte kosttilskudd i en eller annen form.

Årsaken til dette kan være den stadig økende interessen for helse, og den har ikke blitt mindre de siste årene.

fb-1 fb-2 fb-3 fb-4

For et liv med god helse, er et sunt og variert kosthold et bra sted å starte. Blant annet er det viktig med inntak av antioksidanter så du over tid kan bygge et sterkt immunforsvar, og både redusere og forebygge en rekke plager.

Norskproduserte Medox fremstilles av antocyaner som er blant de mest effektfulle antioksidanter som finnes. De høye verdiene av antocyaner i Medox kan bidra til å styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen med å beskytte mot frie radikaler, i tillegg til å bidra til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

Fornøyde kunder

Medox har vært på markedet siden år 2000, og har mange fornøyde kunder som liker å dele sine erfaringer med det naturlige kosttilskuddet. Medox får stadig nye tilbakemeldinger, både av kunder som nylig har begynt å bruke blåbærkapslene og kunder som har brukt de i mange, mange år. Bodhild Grieg er en av dem.

– Tenk at jeg er så heldig at jeg har abonnert på disse fantastiske blåbærkapslene fra Medox siden 2004

– Tenk at jeg er så heldig at jeg har abonnert på disse fantastiske blåbærkapslene fra Medox siden 2004… Ingen dyre avtaler, sier en tydelig fornøyd Bodhild.

Helga Ranestad har brukt Medox i over et år, og skriver på Facebook-siden til Medox at hun er veldig fornøyd. Det samme gjør Eva Hagen:

– For over et år siden bestilte jeg Medox, og jeg har ikke hatt noen leddplager siden jeg begynte på kosttilskuddet. Helt fantastisk!

Klinisk dokumentert

Medox kan vise til en rekke kliniske studier ved universiteter og sykehus i Norge, EU, Australia, Kina og USA. Og det virker som om nordmenn virkelig har skjønt hvor viktige antocyaner er.

– Jeg bruker Medox, og har brukt det med god virkning i mange år. Jeg tror nok at nordmenn flest skjønner virkningen av antioksidanter, men man må huske at det er veldig mye juks ute på markedet, sier Else Marie Langleite som har et godt råd til alle som er usikre på kosttilskudd:

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

– Jeg anbefaler alle som er usikre om å snakke med legen sin når det kommer til naturmedisiner, sier Else Marie.

Norsk kvalitetsprodukt i utlandet

Men det er ikke bare i Norge at det unike helseproduktet slår an. Helsebevisste mennesker verden over har funnet fram til Medox. Etter 16 år på det norske markedet, kan man nå få blåbærkapslene fra Rogaland i hele 32 andre land.

Legg grunnlaget for en god helse ved å høste av de positive egenskapene til antocyanene. Bestill Medox i dag.

 

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti