Av: Omana Bender | Publisert: 16.08.2016 | Kategori: Om Medox

En omfattende undersøkelse om nordmenns forhold til kosttilskudd utført av Universitetet i Tromsø i 2013, viser at hele 70 prosent av befolkningen brukte kosttilskudd i en eller annen form.

Årsaken til dette kan være den stadig økende interessen for helse, og den har ikke blitt mindre de siste årene.

fb-1fb-3 fb-4

For et liv med god helse, er et sunt og variert kosthold et bra sted å starte. Blant annet er det viktig med inntak av antioksidanter så du over tid kan bygge et sterkt immunforsvar, og både redusere og forebygge en rekke plager.

Norskproduserte Medox fremstilles av antocyaner fra viltvoksende blåbær og solbær, blant de mest effektfulle antioksidanter som finnes. De antocyanrike bærene bidrar til immunsystemets normale funksjon og å beskytte cellene mot oksidativt stress, i tillegg til å bidra til musklenes normale funksjon.

Fornøyde kunder

Medox har vært på markedet siden år 2000, og har mange fornøyde kunder som liker å dele sine erfaringer med det naturlige kosttilskuddet. Medox får stadig nye tilbakemeldinger, både av kunder som nylig har begynt å bruke blåbærkapslene og kunder som har brukt de i mange, mange år. Bodhild Grieg er en av dem.

– Tenk at jeg er så heldig at jeg har abonnert på disse fantastiske blåbærkapslene fra Medox siden 2004

– Tenk at jeg er så heldig at jeg har abonnert på disse fantastiske blåbærkapslene fra Medox siden 2004… Ingen dyre avtaler, sier en tydelig fornøyd Bodhild.

Helga Ranestad har brukt Medox i over et år, og skriver på Facebook-siden til Medox at hun er veldig fornøyd.

Klinisk dokumentert

Medox kan vise til en rekke kliniske studier ved universiteter og sykehus i Norge, EU, Australia, Kina og USA. Og det virker som om nordmenn virkelig har skjønt hvor viktige antocyaner er.

– Jeg bruker Medox, og har brukt det med god virkning i mange år. Jeg tror nok at nordmenn flest skjønner virkningen av antioksidanter, men man må huske at det er veldig mye juks ute på markedet, sier Else Marie Langleite som har et godt råd til alle som er usikre på kosttilskudd:

– Jeg anbefaler alle som er usikre om å snakke med legen sin når det kommer til naturmedisiner, sier Else Marie.

Norsk kvalitetsprodukt i utlandet

Men det er ikke bare i Norge at det unike helseproduktet slår an. Helsebevisste mennesker verden over har funnet fram til Medox. Etter 16 år på det norske markedet, kan man nå få blåbærkapslene fra Rogaland i hele 32 andre land.

Legg grunnlaget for en god helse ved å høste av de positive egenskapene til de antocyanrike bærene. Bestill Medox i dag.