Av: Omana Bender | Publisert: 11.03.2016 | Kategori: Om Medox

Nutraceuticals er produkter som befinner seg mellom mat og medisin. De har matens trygghet og kan gi positive helseeffekter uten medisinenes bivirkninger.

Internasjonale analytikere mener nutraceuticals er fremtidens aller viktigste helseforebyggende produkter. Dette markedet vil være et av verdens hurtigste voksende i årene fremover.

Dette er fremtidens aller viktigste helseforebyggende produkter

For Medox startet det bioteknologiske eventyret i 1998. Et forskningsprosjekt på Universitet i Bergen hadde undersøkt 5000 ulike plantesubstanser for å se om noen av dem ga medisinsk effekt. Det viste seg at antocyaner, som fantes i store mengder i mørke bær som blåbær og solbær, hadde en helsebringende effekt. Antocyaner utgjør plantenes eget immunforsvar og kan ha samme effekten på oss mennesker.

Sjur Svaboe, som allerede hadde hatt stor suksess med lisensieringen til Nycomed noen år tidligere, fattet raskt interesse for resultatene av forskningsprosjektet. Slik ble antocyanproduktet Medox til.

Eventyret fortsetter internasjonalt

Med den kraftige veksten og den gode utviklingen som Svaboes selskap MedPalett har hatt de siste årene i Norge, var det bare et spørsmål om tid før det også førte videre ut i verden.

Evonik har latt seg imponere av forskningen og dokumentasjonen som er gjort av MedPalett

Evonik brukte over to år på å kvalitetsikre Medox før de valgte å benytte det norske høyteknologiproduktet som en av grunnpilarene i sin millardinvesteringer innen helse. Evonik har latt seg imponere av forskningen og dokumentasjonen som er gjort av MedPalett, og de videre planene for produktet er nå store.

Selv om det nå har kommet en stor internasjonal aktør på banen, kommer all produksjon og forskning til å fortsette i Sandnes. I fellesskap med Evonik kommer MedPalett fremdeles til å betjene Norge og Sverige. Mens Skandinavia bare har 25 millioner mennesker, er det nå 7 milliarder i verden som kan oppleve den helsebringende effekten Medox gir, med god hjelp fra den tyske kjemi- og helseindustrigiganten.

Banebrytende arbeid

Det naturlige kosttilskuddet har allerede fått internasjonal anerkjennelse. Så sent som mai i fjor danket Sjur Svaboe og MedPalett ut konkurrentene i omfattende vitenskapelig testing og ble tildelt Norrønaprisen i Sandnes. Den prestisjefylte prisen fikk de for sitt banebrytende arbeid med unike Medox som fremstilles av ekstra virkningsfulle antocyaner fra skallet på blåbær og solbær.

Den prestisjefylte prisen fikk de for sitt banebrytende arbeid med unike Medox

Kosttilskuddet Medox produseres 24 timer i døgnet på fabrikken i Sandnes, og suksessen har vært eventyrlig. Sjur Svaboe er stolt over hva de har klart å skape og gleder seg til at eventyret fortsetter videre i verden.

Les mer om oppkjøpet på: Hegnar.no og nrk.no

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti