Publisert: 22.02.2019 | Kategori: Om Medox

Antocyanene, som er ekstra virkningsfulle antioksidanter, isoleres og fylles i små kapsler for til slutt å bli til det 100 prosent naturlige kosttilskuddet Medox.

Om Medox - Antocyaner

Antocyaner

Det faktum at disse antocyanene kommer fra viltvoksende blåbær og solbær er ikke tilfeldig, da nettopp disse bærene viser seg å være gull verdt for hverdagshelsa – og bidrar til at du kan klare mange av livets små utfordringer.

Ikke bare skal vi følge med i tiden, som for eksempel å ta i bruk ny teknologi, men vi skal også klare å gjennomføre alle hverdagslige gjøremål. Enten det dreier seg om å vaske vinduer, leke med barn og barnebarn, gå den turen du har lovet deg selv, eller løpe maraton for den saks skyld. Det er tross alt hverdager det er flest av, og helsa betyr alt.

Over 20 års forskning ligger til grunn

Det er forsket på Medox og virkestoffene i over 20 år. Det spennende eventyret startet ved Universitetet i Bergen, hvor et forskerteam gikk grundig til verks og undersøkte nærmere 5000 planter med mål om å utvikle et nytt tilskudd for fremtidige folkehelseutfordringer. Det viste seg at særlig viltvoksende blåbær og solbær hadde gode helsefremmende egenskaper. Sammen med ingeniører ble det rigget en verdensledende, og senere patentert prosess for produksjon av Medox i Sandnes.

Om Medox -

De helsefremmende og antocyanrike bærene du finner i Medox er sammen med produktet dokumentert ved universitet og universitetssykehus både i Norge og internasjonalt. Resultatene av studiene er publisert i anerkjente internasjonale ernærings- og medisintidsskrifter, noe som vitner om hvor unikt produktet er.

Selges til 32 land

De norskproduserte blåbærkapslene kjøpes av fornøyde kunder i hele 32 land, og bare her i Norge har det blitt konsumert over 200 millioner kapsler siden 2000. Medox selges både på nettet, på apotek og i helsekost.

Vi i Medox er lidenskapelig opptatt av hverdagshelsa, og mener tilskudd av antocyaner fra skallet på blåbær og solbær kan bidra til å forbedre den for alle – noe også de mange kliniske studiene på produktet viser.

Unike egenskaper

Det er ikke uten grunn at stadig flere mennesker både her hjemme og internasjonalt får øynene opp for det norskproduserte kvalitetsproduktet. Forskerne har identifisert og isolert antocyanene fra skallet på bærene, og hittil påvist at de kan være godt for blant annet immunforsvaret, synsevnen, muskelfunksjonen og kolesterolbalansen. Og det forskes fortsatt.

Om Medox -

Blåbær har blitt spist av mennesker og dyr i tusenvis av år, og på folkemunne har det lille hardhause bæret som overlever i vårt røffe klima alltid vært synonymt med sunnhet. Dette er i tillegg påvist i forskning. Solbær blir stadig mer populært og anerkjent for sitt høye innhold av antioksidanter.

Den helsebringende effekten av dette rene og helt naturlige produktet inspirert av den nordiske naturen har allerede blitt en viktig bidragsyter til manges hverdagshelse – titusener av helsebevisste nordmenn tar Medox hver eneste dag.