Av: Plapre | Publisert: 28.06.2016 | Kategori: Om Medox

Har du noen gang forsiktig åpnet en Medox-kapsel og rørt pulveret ut i et lite glass vann?

I så fall vil du ha sett den intense blåfargen med egne øyne. Kanskje har du også stukket fingeren ned i pulveroppløsningen, og sett at fargen du får på huden er akkurat som den du får på fingrene etter å ha plukket viltvoksende bær fra blåbærlyngen om høsten.

Det høres kanskje enkelt ut, men veien fra bær til kapsel innebærer en høyteknologisk prosess. Ulikt mange andre kosttilskudd på det norske markedet i dag, er blåbærkapslene fra Medox både utviklet og produsert i Norge.

Medpalett, som lager Medox, har full kontroll over hele produksjonskjeden og kan derfor sikre at kvaliteten opprettholdes hele veien fra bær til kapsel.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Produsenter av kosttilskudd har også muligheten til å kjøpe ferdigprodusert blåbærpulver på det åpne, internasjonale markedet. I motsetning til hos Medox, vil de dermed ikke ha fulgt pulveret gjennom hele produksjonsprosessen.

Undersøkelser viser at Medox inneholder høyere nivåer av antocyaner enn det ferdigprodusert pulver gjør. Medox-kapslene inneholder nemlig hele 80 mg intakte antocyan-molekyler pr kapsel, og mengde og kvalitet kontrolleres for hver eneste beholdning som produseres.

Om Medox - Slik ser HPLC-diagrammet ut. Dette viser hva Medox-pulveret inneholder, og vi kan tydelig se tilstedeværelsen av antocyan-molekylene.

Slik ser HPLC-diagrammet ut. Dette viser hva Medox-pulveret inneholder, og vi kan tydelig se tilstedeværelsen av antocyan-molekylene.

Hvor kommer bærene fra?

Medox er det eneste blåbær-baserte kosttilskuddet på det norske markedet som behandler bærene selv. Antocyanene i disse kapslene kommer i hovedsak fra viltvoksende blåbær fra Nord-Sverige.

Dette er fordi molekylene ligger fargestoffet i bærene, og viltvoksende bær har opptil 70 prosent mer antocyaner i seg enn de lysere blåbærene du får kjøpt i butikken.

Noe kommer også fra solbær. Disse bærene kom først fra Norge, men på grunn av et stadig økende behov, etablerte Medpalett også en pre-prosess for solbær-antocyaner på New Zealand. Her finnes verdens fremste ekspertise innen dyrking av høykvalitets solbær.

Om Medox - Arne Myhre er leder for laboratoriene i Polyphenols. Polyphenols analyserer antocyan-molekylene i Medox-pulveret før kapsling.

Arne Myhre er leder for laboratoriene i Polyphenols. Polyphenols analyserer antocyan-molekylene i Medox-pulveret før kapsling.

Hvordan sjekkes kvaliteten?

Medox produseres i egen fabrikk på Hanabryggene i Sandnes. Produksjonen er en høyteknologisk prosess utviklet av egne forskere og ingeniører, etter en idé fra Universitetet i Bergen.

Deretter analyserer det norske laboratoriet Polyphenols pulveret før kapsling. I Medox-pulveret finnes 17 forskjellige antocyaner.  Av disse kommer 15 fra blåbær, fire fra solbær og to er felles. Et HPLC-diagram viser hva Medox-pulveret inneholder, og her kan vi tydelig se tilstedeværelsen av antocyan-molekylene.

Arne Myhre er leder for laboratoriene i Polyphenols. Han står for analysen av blåbær-pulveret. Takket være disse kontrollene vet Medox til enhver tid at pulveret som brukes i kapslene er av høy kvalitet.

De kjenner til den nøyaktige mengden med antocyaner for hver eneste kapsel, og er sikre på at kvaliteten fra de gode råvarene opprettholdes gjennom hele produksjonsprosessen.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti