Av: Plapre | Publisert: 23.03.2017 | Kategori: Om Medox

I store deler av landet har det vært lite snø i vinter, og skimulighetene har for mange regnet bort. Det har ikke vært like lett eller attraktivt å være ute.

Nå er det både lysere og varmere – og i påsken kommer også noen etterlengtede fridager.

Disse er en ypperlig mulighet til å gjøre det mange av oss prater mer om enn vi faktisk gjennomfører: nemlig trening og aktiviteter.

Kom i gang nå!

Vi bør trene fordi det er sunt for kropp og sjel – og fordi det er gøy.

For treningen trenger ikke bare være et slit, og den behøver ikke være så omfattende. I hvert fall ikke i starten.

  • For mange er det nå mulig å begynne å jobbe litt i hagen, og raking – det er faktisk bra trening.
  • Hvis du ikke har egen hage, ta trappene etter at du har gått eller småløpt en tur ute i den deilige vårlufta.
  • Og er du heldig i påsken og har fjellet tilgjengelig, nyt de siste dagene med gode skimuligheter.

Kroppen vår jubler hvis vi klarer å holde den i gang, og da er det mulig å holde den yngre enn sifrene i passet tilsier. Du vil orke mer i hverdagen, og øke livskvaliteten.

Studerte 5000 plantesubstanser

I tillegg bør vi smøre kroppen med et variert og riktig kosthold. Den er ganske kravstor, og ikke alle klarer å få i seg alt vi helst skal ha i oss. Derfor kan det være lurt å prøve et kosttilskudd, som kan bidra.

De antioksidantrike blåbærene vokser vilt, og er ikke tilgjengelige hele året. Medox er et blåbærtilskudd som har hentet ut fargestoffet antocyaner, og pakket det i kapsler.

De studerte 5000 plantesubstanser for å finne de med best effekt

– Bakgrunnen for starten vår var forskningen på universitetet i Bergen, hvor de studerte 5000 plantesubstanser for å finne de med best effekt. Vi utviklet noe som lå mellom mat og medisin, og basert på forskningen visste vi om molekylene som finnes i blåbær og solbær, sier Medox-gründer Sjur Svaboe.

De antioksidantrike bærene kan ha en rekke gunstige helsevirkninger. En av disse er å bidra til musklenes normale funksjon. De kan også hjelpe med normal blodsirkulasjon, og på denne måten gi deg bedre bevegelighet.

– Det er mange som kan pulverisere et blåbær og putte det i en kapsel. Men vi trekker kun ut fargemolekylene i skallet, og har det intakt i en kapsel, sier Svaboe.

Medox er blitt testet klinisk av en rekke kjente universitet og universitetssykehus og det foreligger hele 13 publiserte studier.