Av: Plapre | Publisert: 19.04.2017 | Kategori: Om Medox

Det er et hat/elsk-forhold mellom Norge og Sverige, spesielt når det gjelder ting som langrenn og Grand Prix. Det går litt sport i å tulle med hverandre.

Men det er selvfølgelig svært mange samarbeid som fungerer utmerket på tvers av landegrensa.

Antioksidanter

Etter at flere titusener nordmenn har brukt blåbærkapslene Medox, har nå svenskene kastet seg over produktet. Og det er kanskje ikke så rart, med tanke på at bærene faktisk er plukket i Sverige.

«Norge-succén – nu upptäcker allt fler svenskar Medox,» står det i produktbeskrivelsen hos söta bror.

De nordiske blåbærene er ikke bare søte – de er også spesielt sunne, selv om det er ikke sånn at svenske er bedre enn norske. Men det er faktisk forskjell på blåbær. De du finner i skogen er enda sunnere enn såkalte hageblåbær. De inneholder mer av de beskyttende antioksidantene, som sitter i fargestoffet, og brukes derfor i Medox.

Vi utviklet noe som lå mellom mat og medisin

Det er Sandnes-bedriften MedPalett som har utviklet kapslene. Selskapet har over 20 års forskning i ryggen, blant annet i samarbeid med universitetet i Bergen.

– Vi utviklet noe som lå mellom mat og medisin, og basert på forskningen visste vi om molekylene som finnes i blåbær og solbær. Medox kom på markedet i 2000, og vi var først ute med dette, sier Medox-gründer Sjur Svaboe.

Pulverisert

Kapslene kan ha en rekke gunstige helsevirkninger. En av disse er å bidra til å lindre ømme og stive muskler og ledd. De kan også hjelpe med å bedre blodsirkulasjonen, og på denne måten gi deg bedre bevegelighet.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

– Det er mange som kan pulverisere et blåbær og putte det i en kapsel. Men vi trekker bare ut fargemolekylene i skallet, og har det intakt i en kapsel, sier Svaboe.

Antocyaner kan også styrke immunforsvaret, lindre forkjølelse, være godt for synet og bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse.

Medox er blitt testet klinisk av en rekke kjente universitet og universitetssykehus og det foreligger hele 13 publiserte studier.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti