Av: Plapre | Publisert: 14.06.2016 | Kategori: Om Medox

1. I tusener av år har vi spist blåbær for å holde oss friske, og nordmenn er fortsatt blant dem som spiser mest blåbær i hele verden. Takket være norsk-utviklet teknologi som kan trekke ut de aller sunneste molekylene fra bærene, får du nå alt det gode konsentrert i en kapsel.

sak-93_1

2. Etter lang og omfattende forskning ved Universitetet i Bergen, fant forskere fram til et svært helsebringende virkestoff i blåbær, en gruppe antioksidanter som heter antocyaner.

sak-93_2

3. Deretter ble et rent antocyan-pulver videreutviklet av MedPalett. Fremstillingsprosessen var så komplisert at de måtte utvikle en egen patentert prosess, og bygge opp et nytt laboratorium og en ny produksjonsfabrikk på Hanabryggene i Sandnes.

sak-93_3_Hanabryggene

4. Medox er derfor et helnorsk kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge siden 2000. Produksjonen er en høyteknologisk prosess som er utviklet av MedPaletts egne forskere og ingeniører.

sak-93_4_1

5. Gjennom forskningen ble det funnet to spesielt effektive antocyan-molekyler (C3G og D3G), og det er primært disse to molekylene du finner i Medox-kapselen. Best resultat blir det ved å hente C3G og D3G fra blåbær og solbær. Medox er et rent antocyan-produkt.

sak-93_5

6. Medox-kapslene behandles med spesialutstyr og hver eneste batch kontrolleres nøye, for å sikre at alle kapslene inneholder hele 80 mg antocyaner.

sak-93_6

7. De viltvoksende blåbærene som brukes i Medox, kommer fra Nord-Sverige. Solbærene kom opprinnelig fra Norge, men på grunn av et stadig økende behov, har MedPalett nå også etablert en pre-prosess for solbær-antocyaner på New Zealand. Her finnes verdens fremste ekspertise innen dyrking av høykvalitetssolbær.

sak-93_7

8. Antocyan-kapslene har gått under merkenavnet Medox siden 2000. For å tilfredsstille produksjonen, må det årlig plukkes flere hundre tonn med bær. Den forskningsbaserte bakgrunnen og hel-norske produksjonen, gjør Medox til et helt unikt helseprodukt.

9. Hva kan antocyanene gjøre for deg? De rene antocyanene i Medox kan lindre ømme og stive muskler og ledd, styrke immunforsvaret og dempe forkjølelsessymptomer. De gjør godt for synet, virker lett blodtrykks- og kolesterolsenkende, kan bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene. Medox forsterker livet.

sak-93_9