Av: Mailen Sorknes | Publisert: 12.12.2017 | Kategori: Om Medox

Antocyanene kommer fra fargestoffet i skallet på viltvoksende blåbær og solbær, og er hovedgrunnen til at bærene viser seg å kunne forebygge flere helseutfordringer. Et tilskudd med blåbær og solbær, som Medox, kan derfor være et godt supplement til et sunt og variert kosthold og en aktiv livsstil.

Under finner du 5 fordeler:

1. Kan være godt for synet

Blåbær blir regnet for å være gull for øynene, og Medox er proppfulle av  de gode egenskapene til disse små, mørke bærene. I likhet med resten av kroppen trenger øynene riktig næring for å ivaretas, blant annet i form av antioksidanter – noe blåbær er kjent for å inneholde mye av.

Du har kanskje lagt merke til at synet ditt har blitt svekket med alderen? Det er en av sansene vi bruker aller mest, og det er naturlig med slitasje etter hvert som alderen øker.

De antocyanrike blåbærene i Medox inneholder antioksidanter som bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne – og kan derfor bidra til å opprettholde et godt syn.

2. Kan bidra til normal blodsirkulasjon

Nedsatt sirkulasjon i blodårene kan bety at cellene ikke får nok oksygen og næringsstoffer, som over tid kan føre til diverse helseutfordringer. Ofte merker du ikke på kroppen om du har dårlig blodsirkulasjon, noe som det er desto viktigere å ta på alvor.

Generelle råd for å unngå dette er å stumpe røyken, være i aktivitet og ha et sunt og variert kosthold. Dette inkluderer rikelig med fisk, grove kornprodukter, grønnsaker, frukt og bær, og samtidig begrense inntaket av rødt kjøtt og mettet fett.

Tilskudd av antocyanrike blåbær kan i tillegg bidra til blodkarenes normale funksjon og til en normal blodsirkulasjon. 

3. Kan være godt for immunforsvaret

Immunforsvaret kjemper en kontinuerlig kamp for å beskytte kroppen mot sykdom, men noen ganger slår forsvaret sprekker. Da er det oftest forkjølelse vi rammes av, og for å lettere unngå smitte kan immunforsvaret trenge litt hjelp.

I tillegg til god hygiene og en aktiv og sunn livsstil er det viktig med et kosthold som gir deg rikelig med mineraler, vitaminer og antioksidanter. Spis derfor rikelig med frukt og grønt. Daglig inntak av de antocyanrike solbærene i Medox-kapslene kan bidra til immunsystemets normale funksjon og dermed lindre forkjølelsen hvis den likevel skulle dukke opp.

4. Kan bidra til å opprettholde normal kolesterolbalanse

Høyt kolesterol er nok en ting du ikke nødvendigvis kjenner på kroppen, men som du likevel bør ta seriøst. Over tid kan det nemlig føre til en rekke helseplager. Den eneste måten å finne ut av om du har høyt kolesterol eller ikke, er å ta en blodprøve hos fastlegen.

Selv om noen er arvelig belastet, er det igjen livsstil som kan føre til høyt kolesterol. For å selv opprettholde et balansert kolesterolnivå er det aller viktigste å spise sunt, være regelmessig i aktivitet og unngå røyk. Lar du Medox være en fast del av din sunne livsstil, kan antocyanene fra blåbær bidra til å balansere kroppens kolesterol.

5. Kan bidra til musklenes normale funksjon

Mange har så sterke muskelplager at det virker ødeleggende på livskvaliteten. Det finnes ingen raske løsninger på dette, men for at du skal kunne opprettholde en god funksjon i musklene, er det viktig å holde dem i gang.

Sørg derfor for å kombinere en aktiv hverdag med et sunt og variert kosthold, i tillegg til nok vann og søvn. Suppler gjerne med Medox – solbærene kan nemlig bidra til musklenes normale funksjon.

Gjør som mange andre helsebevisste nordmenn som tar Medox med antocyanrike blåbær og solbær av forebyggende årsaker, eller for å styrke sin generelle velvære og helse i hverdagen.