Av: Mailen Sorknes | Publisert: 12.12.2017 | Kategori: Om Medox

Antocyanene kommer fra fargestoffet i skallet på viltvoksende blåbær og solbær, og viser seg å være spesielt godt for å forebygge flere helseutfordringer, og kan derfor være et godt supplement til et sunt og variert kosthold og en aktiv livsstil.

Under finner du 6 fordeler med Medox:

1. Kan være godt for synet

Blåbær blir regnet for å være gull for øynene, så det er ikke tilfeldig at også Medox kan være godt for synet. I likhet med resten av kroppen trenger øynene riktig næring for å ivaretas, blant annet i form av antioksidanter – noe blåbærkapslene er proppet fulle av.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Du har kanskje lagt merke til at synet ditt har blitt svekket med alderen? Det er en av sansene vi bruker aller mest, og det er naturlig med slitasje etter hvert som alderen øker.

Antocyanene i Medox er godt for blodsirkulasjonen og blodtrykket ditt, og kan dermed ha en positiv effekt på blodårene rundt øyets netthinne. Medox kan derfor bidra til å opprettholde et godt syn.

2. Kan bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene

Nedsatt sirkulasjon i blodårene kan bety at cellene ikke får nok oksygen og næringsstoffer, som over tid kan føre til diverse helseutfordringer. Ofte merker du ikke på kroppen om du har dårlig blodsirkulasjon, noe som det desto viktigere å ta på alvor.

Generelle råd for å unngå dette er å stumpe røyken, være i aktivitet og ha et sunt og variert kosthold. Dette inkluderer rikelig med fisk, grove kornprodukter, grønnsaker, frukt og bær, og samtidig begrense inntaket av rødt kjøtt og mettet fett.

Tilskudd av antocyanene i Medox kan i tillegg styrke blodårene og bedre blodsirkulasjonen din.

3. Kan virke lett blodtrykksenkende

Høyt blodtrykk er en usynlig fiende som kan føre til seriøse helsetilstander dersom det går ubehandlet over flere år, og det rammet stadig flere av oss. Så mange som 15 prosent av den voksne befolkningen i Norge får i dag behandling for høyt blodtrykk.

Det er mulig å forebygge en uheldig utvikling

Oftest skyldes det livsstilen, og derfor er det fullt mulig å forebygge en uheldig utvikling på egen hånd. Hold deg til et sunt og variert kosthold, bytt ut mettet fett med flerumettede fettsyrer og reduser saltinntaket. Supplerer du med Medox, kan antocyanene virke lett blodtrykksenkende.

4. Kan styrke immunforsvaret

Immunforsvaret kjemper en kontinuerlig kamp for å beskytte kroppen mot sykdom, men noen ganger slår forsvaret sprekker. Da er det oftest forkjølelse vi rammes av, og for å lettere unngå smitte kan immunforsvaret trenge litt hjelp.

I tillegg til god hygiene og en aktiv og sunn livsstil er det viktig med et kosthold som gir deg rikelig med mineraler, vitaminer og antioksidanter. Spis derfor rikelig med frukt og grønt. Daglig inntak av antocyanene i Medox-kapslene kan også både styrke immunforsvaret og lindre forkjølelsen dersom den likevel skulle dukke opp.

5. Kan bidra til å opprettholde normal kolesterolbalanse

Høyt kolesterol er nok en ting du ikke nødvendigvis kjenner på kroppen, men som du likevel bør ta seriøst. Over tid kan det nemlig føre til en rekke helseplager. Den eneste måten å finne ut av om du har høyt kolesterol eller ikke, er å ta en blodprøve hos fastlegen.

Selv om noen er arvelig belastet, er det igjen livsstil som kan føre til høyt kolesterol. For å selv opprettholde et balansert kolesterolnivå er det aller viktigste å spise sunt, være regelmessig i aktivitet og unngå røyk. Lar du Medox være en fast del av din sunne livsstil, kan antocyanene fra blåbær og solbær bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse.

6. Kan lindre ømme og stive muskler og ledd

Mange er så plaget av muskel- og leddsmerter at det virker ødeleggende på livskvaliteten. Det finnes ingen raske løsninger på dette, men for at du skal kunne opprettholde en god funksjon i muskler og ledd, er det viktig å holde dem i gang.

Blåbærkapslene kan bidra til å lindre ømme muskler og ledd

Sørg derfor for å kombinere en aktiv hverdag med et sunt og variert kosthold, i tillegg til nok vann og søvn. Suppler med Medox for å få en enda bedre effekt – blåbærkapslene kan bidra til å lindre ømme muskler og ledd.

Gjør som mange andre helsebevisste nordmenn som tar Medox av forebyggende årsaker, eller for å styrke sin generelle velvære og helse i hverdagen.