Av: Plapre | Publisert: 01.02.2017 | Kategori: Muskler og ledd

Gerd hadde slitt med stivhet i ryggen i mange år, og vært gjennom flere skiveprolapser. Like fullt var hun kjent for sine grønne fingre og glad i å være ute i skog og mark.

For noen år siden kom vendepunktet. Etter en liten smell med bilen, ble hun nemlig også stiv i nakken, og bevegeligheten ble stadig dårligere.

Fikk tips av kiropraktoren

Dermed bestemte Gerd seg for å prøve behandling hos kiropraktor. Allerede etter tre behandlinger var hun mye bedre. Hun fikk også med seg et svært godt tips som har bidratt til en ny hverdag for den hageglade 71-åringen.

Under besøket ble Gerd fortalt om Medox, et blåbærtilskudd proppfullt av en spesiell type ekstra virkningsfulle antioksidanter. Disse heter antocyaner.

De kommer fra fargestoffet i blåbær og solbær, og kan ha en rekke gunstige helsevirkninger. En av disse er å bidra til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

Har fått bedre bevegelighet

Antioksidantene fra blåbær kan også hjelpe med å bedre blodsirkulasjonen i kroppen din, og på denne måten gi deg bedre bevegelighet.

Bevegelse krever nemlig mye blodtilførsel for å forsyne musklene dine med energi og næringsstoffer. Blodsirkulasjonen er også viktig for å fjerne avfallsstoffer som bygger seg opp i musklene, og som kan føre til stivhet.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Derfor kan bedre blodsirkulasjon bidra til en oppmykning av stive og stramme muskler og ledd.

– Blåbærkapslene hjelper meg med å dempe ubehaget i ryggen, forteller Gerd. Hun har nå tatt fire kapsler om dagen i flere år.

Høyere livskvalitet

Hverdagen ser i dag helt annerledes ut enn tidligere for Gerd. Hun har flyttet inn i en ny enebolig med stor tomt og hage sammen med datteren sin. Dagene tilbringes stort sett utendørs.

– Jeg har gjort masse hagearbeid, og det har gått så fint! sier hun.

– Jeg har ingen ryggplager lenger. Medox har hjulpet meg med å dempe ubehaget som plaget meg tidligere, og det gir mer energi til å klare ting i hverdagen.

Sterkere og friskere

– Vi er ute og koser oss og graver i jorda sammen. Vi dyrker frukt og urter, bringebær, solbær, rips og stikkelsbær, sier Gerd, og legger til at de neste år også vil satse på økologiske grønnsaker.

– Det er helt klart at jeg tør å ta større utfordringer nå, fordi jeg er mer fleksibel og sterkere i kroppen. For meg betyr det alt å kunne være ute. Når jeg går ut om morgenen og kjenner den friske luften i ansiktet, da kjenner jeg at det er godt å leve, forteller hun.

Nå kjenner jeg at det er godt å leve

Gerd har kost seg med smaken av blåbær helt siden hun kokte hjemmelaget blåbærsyltetøy til brødskivene da hun var liten. De siste årene har hun virkelig lært seg å sette pris på bærenes helsebringende effekter også.

– Jeg anbefaler gjerne Medox til andre, smiler hun.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti