Av: Mailen Sorknes | Publisert: 02.03.2016 | Kategori: Muskler og ledd

Gunnar Hveem har vært symptomfri i mange år og trener jevnlig for å holde plagene i sjakk. Det har tidligere bydd på utfordringer for drosjesjåføren fra Gjøvik.

– Jeg har alltid vært en aktiv mann, men for noen år siden var alt mye tyngre. Plagene i leddene og en vond rygg holdt meg tilbake, forklarer han.

Det er blitt viktig for Gunnar å leve et sunt og aktivt liv med godt kosthold og trening, spesielt da med tanke på tidligere plager som ligger på lur.

Fikk bedre bevegelighet

Den nedsatte bevegeligheten er ikke lenger en hindring for den sympatiske 66-åringen. Sommeren 2013 ble Gunnar tipset om Medox av en drosjepassasjer.

– En dame fortalte meg at hun tidligere slet med vonde ledd og stive muskler, men at plagene nå omtrent var borte. Hun snakket om et kosttilskudd som hjalp og ga henne energien tilbake. Det var da jeg fattet interesse for å finne ut mer om dette produktet, forteller Gunnar ivrig.

Jeg har allerede anbefalt Medox til familie og venner!

Han ble raskt overbevist. Medox inneholder unike antocyaner fra blåbær og solbær som er hundre prosent naturlig. Gunnar kjente de positive effektene på kroppen etter bare to uker.

– Jeg merket bedring ved mer overskudd, bedre bevegelse og mindre ryggplager. Medox har hjulpet meg betraktelig, og det er helt klart at jeg kommer til å bruke det i lang tid fremover.

Rent naturprodukt

Muskler og ledd - Å ha en aktiv livsstil er blitt mye enklere for Gunnar.

Å ha en aktiv livsstil er blitt mye enklere for Gunnar.

– Det er viktig for meg at Medox er et rent naturprodukt som er godt dokumentert, og ikke minst at det er blåbær i det. Jeg var allerede godt kjent med at blåbær er ganske sunt, sier Gunnar.

Friskere og mer aktiv

Å ha en aktiv livsstil er blitt mye enklere for Gunnar som nå også synes det er gøy å trene.

– Jeg presterer mye bedre, og da blir det morsommere å holde på. I vinterhalvåret spiller jeg ishockey med en gammel kameratgjeng, går på ski og prøver å få til et par økter på helsestudio. På sommeren er det deilig med noen lange sykkelturer i Spania, sier den spreke 66-åringen.

Gunnar er tydelig fornøyd med blåbærkapslene og den positive virkningen han har merket på kroppen.

– Jeg har allerede anbefalt Medox til familie og venner!

 

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid. Gjelder kun nye kunder.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti