Av: Plapre | Publisert: 22.05.2017 | Kategori: Kundehistorier

Åsta Ladsten (73) har tidligere jobbet i helsevesenet, og er bevisst på hva hun putter i kroppen. Men det er én ting hun ikke klarer å styre unna, blåbærkapslene Medox.

– Det er rene ting du putter i deg. Folk stapper i seg mange forskjellige produkter, men det er ikke alt som er så fantastisk. Medox er et rent produkt, og jeg kjenner at det gir meg ekstra energi.

– Jeg tok faktisk en ekstra i dag tidlig, for jeg var litt trøtt og sliten, sier Stavanger-kvinnen.

Stor forandring

Det er 15 år siden hun fikk høre om produktet av en bekjent, og hun bestemte seg for å prøve.

Jeg kjente en stor forandring

– Jeg lå en del til sengs. Jeg prøvde Medox for å se om det kunne hjelpe, og jeg kjente en stor forandring. Jeg kom meg opp av sengen.

Medox blir produsert i Sandnes, og eksporteres til en rekke land. De trekker fargestoffene ut fra blåbærskallet, og legger det i kapsler. En rekke undersøkelser viser at antocyanene kan gi flere helsegevinster.

Selskapet har over 20 års forskning i ryggen, blant annet i samarbeid med universitetet i Bergen. Kapslene er blitt testet klinisk av en rekke kjente universitet og universitetssykehus, og det foreligger hele 19 publiserte studier.

Tok en pause: – Noe som manglet

Selv om hun føler at Medox hjelper, har hun de siste 15 årene også hatt noen perioder hvor hun ikke har tatt kapslene. De periodene ble ikke lange.

– Jeg merket at det var noe som manglet. Jeg husker at jeg kom hjem fra Spania en gang, og da hadde jeg ikke tatt Medox. Da jeg kom hjem var jeg mer trøtt enn vanlig, og jeg ringte umiddelbart til Sandnes og ba dem sende meg en ny pakke, forteller Ladsten.

– Har gjort meg godt

– Og så er jeg sjelden forkjølet. Alle kan ha gode og dårlige dager, men jeg tror Medox har gjort meg godt.

Hjemme i Stavanger er Ladsten mye sammen med familien sin, som er stor med tre barn og fem barnebarn. Hun liker å reise til varmere land som Spania og Frankrike, og tilbringer dessuten tid i kolonihagen, er sosial og er glad i mennesker.

Hun mener Medox, sammen med sunn mat som grønnsaker og fisk, hjelper henne til å holde aktivitetsnivået oppe.

– Derfor tar jeg som regel to kapsler om dagen. Jeg synes en er litt lite, men det er jo bedre enn ingenting.