Av: Plapre | Publisert: 18.04.2017 | Kategori: Immunforsvaret, Kundehistorier

Kjersti Beate Rosland fra Hommersåk i Sandnes er en aktiv dame som er glad i være utendørs. Tidligere var hun plaget av kraftige forkjølelser som satt lenge i kroppen. Dette gjorde det vanskelig for henne å være så aktiv som hun ønsket.

– Det var virkelig skremmende hvor dårlig jeg ble av en vanlig forkjølelse. Det gjorde det vanskelig å puste om natten og jeg kunne gå i flere måneder før den slapp taket, forteller Kjersti.  

Hun var derfor ute etter noe som kunne hjelpe henne med å opprettholde et godt immunforsvar og forebygge forkjølelse.

Hjelp fra blåbær

For Kjersti falt valget på antioksidanter fra blåbær og solbær, som hun tar gjennom det norskproduserte kosttilskuddet Medox.

Hver eneste Medox-kapsel gir deg hele 80 mg antocyaner. Dette er navnet på de spesielt virkningsfulle antioksidantene som finnes i fargestoffet på de mørke bærene.

Kjersti har nå tatt Medox regelmessig i flere år, og har med dette fått hjelp til å opprettholde et godt immunforsvar og dempe forkjølelsessymptomer.

Vi fikk til en gunstig bedriftsavtale med Medox

Bedringen kom så gradvis at hun først ikke kjente virkningen på kroppen, før det slo henne at hun sjelden var forkjølet.

– Jeg merker at jeg ikke blir forkjølet lenger, eller at den slipper taket før den kommer i gang. De sitter heller ikke like dypt eller like lenge i som før, sier hun.  

Imponert av Medox

Kjersti fikk vite om Medox for tre og et halvt år siden gjennom sin daværende jobb i en forskningsbedrift. En dag fikk de besøk av en foreleser fra selskapet MedPalett, som står bak Medox, noe som gjorde at hun fattet interesse for produktet.

– Jeg ble imponert over seriøsiteten som ligger bak utviklingen av produktet, og fikk inntrykk av at det faktisk virker, forteller hun.   

Hun likte spesielt at Medox er et unikt produkt med forskning i ryggen. Blåbærtilskuddet er klinisk vitenskapelig dokumentert gjennom flere studier i Norge, EU, USA, Canada, Australia og Kina.

– Når et kosttilskudd kan vise til seriøs forskning og signifikante resultater fra universiteter og universitetssykehus både nasjonalt og internasjonalt, er det ingen tvil om at det virker, sier hun.

Også flere av Kjerstis kolleger mente det samme.

Jeg registrerer at forkjølelser stilner i startgropen

Vi var så mange som ønsket å begynne på Medox at vi til slutt fikk en gunstig bedriftsavtale, smiler hun.

Blir sjelden forkjølet

Hun jobber i dag som driftsleder på Ryfylke Rensefisk, som driver oppdrett av fisken ‘rognkjeks’ som brukes for å bekjempe lus i laksemerder.

– På fritiden er jeg glad i å være utendørs, og med både hund og barn blir det mye turer. Her er det mange flotte turstier og varierte naturopplevelser, forteller Kjersti.

Hver dag tar hun Medox.  

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

– I perioder hvor jeg har følt ekstra behov for å styrke immunforsvaret har jeg tatt to om morgenen og to om kvelden. Dersom jeg merker en begynnende forkjølelse hiver jeg innpå seks til åtte med én gang.

Kjersti vil fortsette å ta Medox for å bistå immunforsvaret, og anbefaler det gjerne til andre.

Selv om jeg ikke kan garantere at Medox alene er det som har gjort meg bedre, er jeg ikke i tvil om at det har spilt en viktig rolle. Jeg registrerer at forkjølelser stilner i startgropen gang på gang av at jeg tar økt dose, og det kan ikke være tilfeldig, avslutter hun.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid. Gjelder kun nye kunder.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti