Av: Plapre | Publisert: 23.03.2017 | Kategori: Kundehistorier

Flere av dem som tar blåbærkapslene Medox er så fornøyd at de gjerne vil anbefale andre å prøve produktet.

Overtalt av moren

Randi Karin Holmen er glad i å dyrke frukt, grønnsaker og bær hjemme i den store hagen, og er opptatt av et sunt kosthold og naturlige råvarer. For å spe på, tar hun også Medox. Det var moren som fikk henne til å begynne, for 15 år siden.

Jeg leste meg godt opp på Medox

– Jeg leste meg godt opp på Medox, for jeg ville jo ikke at moren min skulle bruke penger på noe det ikke var hold i. Det var betryggende å lese om forskningen bak produktet, og de vitenskapelige metodene som brukes i produksjonen, sier hun.

Kapslene er proppfulle av svært virkningsfulle antioksidanter fra blåbær og solbær, som kalles antocyaner. Disse kan bidra positivt på helsen på flere måter.

– Jeg begynte med Medox for å forebygge ulike helseplager, forteller hun, og nevner spesielt ønsket om å opprettholde et normalt syn, lindre stive ledd og bidra til et normalt blodtrykk, forteller Randi.

Dette er noe av det antocyaner kan hjelpe med. Randi forteller at hun er svært godt fornøyd.

– Jeg har ikke snev av den langsyntheten som er vanlig for alderen min. Jeg leser små bokstaver og trer nål og tråd uten problemer. Jeg merker også at Medox bidrar til å lindre plager og stivhet i leddene, og til å opprettholde et normalt blodtrykk, sier Randi.

Blodtrykk

Høyt blodtrykk er en tilstand som kan gi flere helseutfordringer. Det kan derfor være lurt å forebygge der du kan. Mye kan gjøres med et godt kosthold og en aktiv livsstil, men visste du at blåbær har spesielle egenskaper som kan hjelpe?

– Det jeg merket meg med Medox, var at det kunne ha gunstig virkning på høyt blodtrykk. I min familie har det vært mye høyt blodtrykk, så jeg tenkte at dette kunne være noe for meg, forteller Leif Ims.

Han er også opptatt av å spise sunt.

– Jeg lager fortsatt skikkelig mat hver dag. Jeg drikker en liter melk og spiser ett til to egg hver dag. Det blir mye fisk og frukt, og jeg har generelt sett et sunt kosthold, sier han.

Han merker også at Medox hjelper med å lindre stive muskler og ledd.

– Man blir gjerne stivere i kroppen med alderen, men jeg føler meg veldig myk. Jeg kan fortsatt ta på meg sokkene ved å stå på en fot og trekke til meg den andre. Jeg har god helse, og hvis jeg begynner å kjenne på forkjølelsessymptomer, så tar jeg noen ekstra Medox, sier Leif.

La om livsstilen

For fem år siden fikk Christel B. Jørstad en vekker som førte til at hun la om livsstilen. Først opplevde hun ryggproblemer, kort tid etter merket hun plager i den ene armen.

Jeg hadde hatt så mange plager

Da bestemte hun seg for å satse på helsen. Hun sluttet å røyke og begynte å trene. I tillegg ble Christel anbefalt kosttilskuddet Medox, noe hun har vært svært glad for i ettertid.

– Jeg hadde hatt så mange plager, at jeg virkelig ville gjøre noe med det.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Etter at hun la om livsstilen, har hun har fått opp energinivået igjen – og lysten på å trene.

– Det er så viktig å kunne trene for å styrke kjernemuskulaturen og leddene. Crossfit handler om konstant varierte, funksjonelle øvelser, utført med høy intensitet. Ingen treningsøkter er like, og det er en treningsform som kan passe for alle, sier Christel.

– Immunforsvaret mitt er også sterkere nå. Før var jeg alltid litt forkjølet, det slapp jeg da jeg begynte med Medox.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti