Av: Plapre | Publisert: 23.03.2017 | Kategori: Kundehistorier

Overtalt av moren

Randi Karin Holmen er glad i å dyrke frukt, grønnsaker og bær hjemme i den store hagen, og er opptatt av et sunt kosthold og naturlige råvarer. For å spe på, tar hun også Medox. Det var moren som fikk henne til å begynne, for 15 år siden.

Jeg leste meg godt opp på Medox

– Jeg leste meg godt opp på Medox, for jeg ville jo ikke at moren min skulle bruke penger på noe det ikke var hold i. Det var betryggende å lese om forskningen bak produktet, og de vitenskapelige metodene som brukes i produksjonen, sier hun.

Kapslene er proppfulle av svært virkningsfulle antioksidanter fra blåbær og solbær, som kalles antocyaner. Disse kan bidra positivt på helsen på flere måter.

– Jeg begynte med Medox for å forebygge ulike helseplager, forteller hun, og nevner spesielt ønsket om å opprettholde et normalt syn, lindre stive ledd og bidra til et normalt blodtrykk, forteller Randi.

Dette er noe av det antocyaner kan hjelpe med. Randi forteller at hun er svært godt fornøyd.

– Jeg har ikke snev av den langsyntheten som er vanlig for alderen min. Jeg leser små bokstaver og trer nål og tråd uten problemer. Jeg merker også at Medox bidrar til å lindre plager og stivhet i leddene, og til å opprettholde et normalt blodtrykk, sier Randi.

Blodtrykk

Høyt blodtrykk er en tilstand som kan gi flere helseutfordringer. Det kan derfor være lurt å forebygge der du kan. Mye kan gjøres med et godt kosthold og en aktiv livsstil, men visste du at blåbær har spesielle egenskaper som kan hjelpe?

– Det jeg merket meg med Medox, var at det kunne ha gunstig virkning på høyt blodtrykk. I min familie har det vært mye høyt blodtrykk, så jeg tenkte at dette kunne være noe for meg, forteller Leif Ims.

Kjenner jeg på forkjølelsessymptomer, så tar jeg noen ekstra Medox

Han er også opptatt av å spise sunt.

– Jeg lager fortsatt skikkelig mat hver dag. Jeg drikker en liter melk og spiser ett til to egg hver dag. Det blir mye fisk og frukt, og jeg har generelt sett et sunt kosthold, sier han.

Han merker også at Medox hjelper med å lindre stive muskler og ledd.

– Man blir gjerne stivere i kroppen med alderen, men jeg føler meg veldig myk. Jeg kan fortsatt ta på meg sokkene ved å stå på en fot og trekke til meg den andre. Jeg har god helse, og hvis jeg begynner å kjenne på forkjølelsessymptomer, så tar jeg noen ekstra Medox, sier Leif.