Publisert: 18.06.2018 | Kategori: Kundehistorier

I dag bor Tomas i Sundbyberg kommune, like nord for Stockholm. Men opp gjennom årene har han reist såpass mye at han ikke kan kalles noe annet enn en vaskeekte eventyrer. Han har besøkt hele 70 land!

– Jeg har opplevd mange ulike kulturer, og nettopp det har vært en stor interesse, forteller Tomas.

Jeg visste godt at antocyaner er bra for kroppen

På sine mange reiser har han vært en aktiv surfer, og en stor interesse for tennis har ført til jobber som en slags tennisproff på flere hotellkjeder verden rundt. Her har han spilt mot gjester på sportsanlegg tilhørende luksushotellene. 

Selv om han nå har spilt tennis i 50 år og kanskje ikke spiller like mye som før, er det ingen tegn til at han skal gi seg. Tomas vurderer nå å stille opp i veteranturnering.

Hadde allerede god kunnskap om antocyaner

Den aktive hverdagen, som også består mye av mye fotball, fiske og gåturer i skog og mark, supplerer han med Medox. Det har han gjort de siste to årene.  

– I perioder jeg spiller mye tennis tar jeg to kapsler om dagen, ellers tar jeg en. Det funker veldig bra for meg, sier han. 

Jeg verver stadig nye til å prøve Medox

Det var tilfeldigheter som gjorde at Tomas kom over informasjon om Medox, men han ble umiddelbart nysgjerrig på de norskutviklede blåbærkapslene. Han hadde nemlig helselære da han var yngre og derfor kjennskap til at virkestoffene i blåbær kunne ha en positiv effekt på helsen. 

– Jeg visste godt at særlig antocyaner er bra for kroppen, i tillegg til at blåbær kan bidra til å opprettholde synet og immunsystemet. Det går generelt mye i blåbær hjemme hos meg.  

Ikke behov for briller

At antocyanene i Medox kan være godt for synet, er Tomas overbevist om. Synet har han nemlig ikke noe å utsette på.  

– Jeg har veldig bra syn og trenger ikke briller. Jeg synes dessuten jeg ser bedre ut nå enn det jeg gjorde for ett år siden, ler han og forteller at andre sier han ser ut som om han kunne vært i midten av 40-årene.  

Det er viktig for meg å holde meg aktiv

Med et så aktivt, sunt og opplevelsesrikt liv er det kanskje ikke så rart at han holder seg både ung og frisk. 

– Det er viktig for meg å holde meg aktiv, sier han..  

Sier bare gode ting om Medox

Tomas ser ingen grunn til å slutte med Medox, og vil mer enn gjerne bidra til at flere skandinavere oppdager kosttilskuddet.

– Jeg prater alltid godt om Medox og anbefaler det til andre så mye jeg kan. Jeg verver stadig nye til å prøve det, avslutter han med et smil.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.