Av: Mailen Sorknes | Publisert: 17.01.2018 | Kategori: Immunsystemet

Det var da han bestemte seg for å starte med Medox, blåbærkapslene som er proppet fulle av antocyaner fra viltvoksende blåbær og solbær. Disse antocyanene bidrar blant annet til å opprettholde en normal blodsirkulasjon og immunsystemets normale funksjon.

Nå som han har bikket 60 år, kan han fornøyd konstatere at det har fungert å ta grep.

Immunsystemet - SPORTY: Svein Inge går blant annet mye tur for å holde seg aktiv.

SPORTY: Svein Inge går blant annet mye tur for å holde seg aktiv.

– Jeg føler meg utrolig pigg, så det har jeg tenkt til å fortsette med hele veien, sier Svein Inge Risa fra Sola i Rogaland.. 

En sprek og aktiv 63-åring

Svein Inge er aktiv og kan blant annet fortelle om tur opp til Galdhøpiggen og besøk på Islands vulkaner. Han har nå tatt Medox i bortimot 13 år, og sier han aldri skal slutte med det. 

Ellers går den spreke karen mye tur og sykler ute i naturen, i tillegg til dans – som mye av fritiden går til. 

– To-tre ganger i uka danser jeg swing og svenskbugg, to ganske like danseformer. Det holder meg i god form. Jeg har ennå ikke lagt på meg alderstillegget, humrer han. 

Nesten aldri borte fra jobb

Som formann i et stort bakeri står Svein Inge tidligere opp enn de fleste andre hver eneste morgen for å sikre at brød blir bakt og frossenvarer levert til dem som har bestilt. Der har  han jobbet nesten hele sitt yrkesaktive liv. 

Jeg har tro på Medox

– Det skjer mye hele veien, og jeg trives veldig godt med det, sier han. 

Svein Inge har tro på Medox, og er nesten aldri borte fra jobb. 

– Jeg jobber både i fryseren og rett ved varmen på en stekeovn, og kan veksle mellom 30 plussgrader og 28 minusgrader gjennom dagen. Likevel reagerer ikke kroppen negativt, forteller han. 

Det er viktig for ham å holde seg pigg, slik at han alltid kan være tilstede på jobb. To kapsler Medox om dagen er hans oppskrift.

– Jeg er veldig fornøyd med Medox, og anbefaler det ved hver anledning.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.