Av: Plapre | Publisert: 18.10.2016 | Kategori: Immunforsvaret, Kundehistorier

Det er kanskje ikke så rart om man blir fortere sliten når man har passert 80, men Trine Eklund fra Oslo er fortsatt med på alt hun har lyst til.  

– Jeg føler meg veldig sprek både fysisk og mentalt, og er med på alt jeg har lyst til. Det er klart at du blir fortere sliten når du er 84, og av og til må jeg legge meg ned og hvile både hode og kropp, men jeg kommer meg rett opp igjen, sier hun.

Det er klart at du blir fortere sliten når du er 84

Den tidligere fysioterapeuten deltar i Bestemødre for fred, en gruppe med “aktive bestemødre for all verdens barnebarn”, som er opptatt av spørsmål knyttet til fred og nedrustning.

Her er hun med på møter og internasjonale konferanser, og deler ut flyers foran Stortinget hver uke. Hun føler seg i god form for alderen.

Italienske vaner

Dette er i hovedsak takket være det hun kaller et nøkternt kosthold. Trines partner gjennom mange år var fra Italia, og hun har selv bodd lenge og reist mye i landet. Derfor er italiensk mat en viktig inspirasjon i hverdagen.

– Jeg ble veldig glad i den italienske livsstilen og kostholdet, så det har jeg fortsatt med hjemme også. Jeg er ikke en stor pasta-person, men liker godt måten italiensk mat tilberedes på, og at det brukes olivenolje både til steking og ellers. Og så er de nøye på ikke å over-koke gode råvarer, forteller hun.

Jeg ble veldig glad i den italienske livsstilen og kostholdet

Kosten består stort sett av grønnsaker og fisk. Det er viktig for Trine å spise regelmessig, og hun lager varm mat hver dag selv om hun bor alene.

– Jeg er ikke glad i fet mat og sukker, det har jeg nesten aldri i huset. Men jeg drikker ett glass rødvin til middag hver dag, det vil jeg ha, smiler hun.

Stoler på blåbær

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

For noen år siden begynte å Trine å ta blåbær-tilskuddet Medox for å forebygge mot ulike helseplager. Medox inneholder høye verdier av en virkningsfull type antioksidanter, som heter antocyaner.

Disse finnes i fargestoffet i blåbær og solbær, og kan blant annet hjelpe med å styrke immunforsvaret. Trine tar Medox forebyggende for å hjelpe på plager som stive og ømme muskler og ledd, for å opprettholde et normalt syn og en god kolesterolbalanse.

– Det å holde meg oppegående og i form er veldig viktig for meg, sier Trine.

Jeg tar ingen andre kosttilskudd, men Medox har jeg tro på og vil fortsette med

Hun har alltid hatt tro på helsegevinstene fra blåbær og solbær, og forteller at hun valgte Medox fordi hun føler seg trygg på hva som er i kapslene.

Medox er klinisk dokumentert. Kosttilskuddet lages i Norge og er basert på forskning fra Universitetet i Bergen. Produksjonen foregår i egne fabrikklokaler på Hanabryggene i Sandnes.

– Jeg tar ingen andre kosttilskudd, men Medox har jeg tro på og vil fortsette med, forteller Trine.

– En gang i året blir jeg skikkelig forkjølet, og da synes jeg Medox er veldig fint. Da tar jeg flere kapsler når jeg begynner å føle meg dårlig, for å dempe forkjølelsessympotomene.

Forebygging viktig

Trine er tidligere mensendieck-fysioterapeut, hvor mye av fokuset ligger på kroppens daglige bevegelser og omgivelsenes påvirkning på kropp og sinn.

– Mensendieck handler om forebygging heller enn behandling. Dette er nødvendig for å holde både kroppen og den mental helsen intakt. Dette er også mye av grunnen til at jeg tar Medox.

Kroppens bevegelser i hverdagen har forandret seg med alderen

For Trine har kroppens bevegelser i hverdagen forandret seg med alderen. Hun er for eksempel mer påpasselig med rutiner nå enn før. Hver morgen står hun opp i syv-tiden, før hun bruker femten til tyve minutter på enkle, fysiske øvelser for å få i gang kroppen.

Hun går også lange turer og sykler. Hun er opptatt av å holde seg oppdatert på nyheter via NRK, BBC og Al-Jazeera, og liker å se dokumentarer og aktualitetsprogrammer som Urix. Når hun skal slappe av, ser hun gjerne en god dokumentar eller tv-serie, eller går på teater.

– Jeg er spesielt glad i svensk og dansk krim, forteller hun.

Lettvint med abonnement

Det er godt med alt man slipper å huske på i hverdagen. Trine har derfor abonnement på Medox, en løsning hun er godt fornøyd med.

Alt går av seg selv, det er jo så lettvint

– Det er veldig kjekt med abonnement. Eskene kommer regelmessig i postkassen, og hvis jeg vil hoppe over en levering, eller ønsker å bestille ekstra, så bare skriver jeg til dem. Alt går av seg selv, det er jo så lettvint, sier hun.

– Jeg er også veldig fornøyd med servicen på kundeservice, den er kjempebra, smiler hun.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti