Av: Plapre | Publisert: 06.06.2017 | Kategori: Immunforsvaret

Få gjør en så viktig jobb for framtida vår, som de som jobber i en barnehage. Det høres også ut som et fantastisk givende, morsomt og spennende arbeid.

Men én ting man ikke kommer utenom, er at du er eksponert for mye smitte.

– Det er mye sykdom i barnehagene, også blant ansatte, så jeg ville styrke immunforsvaret mitt, sier Grete Tengesdal (59).

Barn rammes oftere

Voksne er i snitt forkjølet to ganger i året. Barn rammes rundt tre ganger så ofte. Det sier seg selv at du er spesielt utsatt hvis du jobber tett på ungene i en barnehage.

– Det er viktig for meg å være sprek, for jeg jobber med små og aktive barn. I tillegg til å ta Medox trener jeg styrke på et senter og går turer, sier Grete.

Hun prøver også å ta trappene så ofte som mulig opp til åttende etasje, i stedet for heisen. For henne handler det om å få maks ut av både arbeidsdagen og fritida.

Grete begynte med Medox for snaut to år siden, og mener det har hatt en positiv effekt på henne, for hun forteller at hun nesten aldri blir forkjølet lenger. 

– Jeg tror absolutt det må være Medox, som jeg fikk anbefalt av en tante. Jeg leste meg opp på dokumentasjon og forskning, og fikk lyst til å prøve det, sier hun.

Verver kolleger

Den siste tida er det Grete selv som har stått for vervingen. Hun har fått fem kolleger og også noen familiemedlemmer til å bestille blåbærkapslene.

– Noen sier «skal jeg ta dette også nå da?», men så viser jeg dem dokumentasjonen, eller ber dem lese om Medox på nettet. De forstår da at det er et naturprodukt, og får trua på det, forteller Grete.

Medox er framstilt i Sandnes, og basert på de virkningsfulle og antocyanrike blåbærene og solbærene, som blant annet kan bidra til immunsystemets normale funksjon og å balansere kroppens kolesterol.