Av: Plapre | Publisert: 26.02.2018 | Kategori: Immunforsvaret

Både Einfrid og ektemannen holder seg friske ved hjelp av antioksidanter fra blåbær og solbær. Det var Einfrid som først startet med Medox for noen år siden, men mannen fulgte raskt etter.

Det hender jeg får litt snue, men vips så er det borte

To kapsler om dagen er oppskriften de følger for best effekt – og det funker for dem. Nå er det lenge siden ekteparet har vært syke, noe de setter pris på i hverdagen.

– Vi har da nok av annet å stri med, sier hun med godt humør.

Medox stopper forkjølelsen

Einfrid har lenge slitt med ulike plager i kroppen, blant annet i muskler, og går derfor jevnlig til fysioterapeut. Det var der hun først hørte om Medox, og bestemte seg for å prøve kapslene som er proppet fulle av de spesielt virkningsfulle antioksidantene, kalt antocyaner.

Disse kommer fra fargestoffet i blåbær og solbær, og er hovedgrunnen til at bærene har en rekke gunstige helsevirkninger. Spesielt antocyanrike solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon.

Som barn og ungdom var Einfrid stadig forkjølet. Forkjølelsen var et faktum bare hun følte seg litt trøtt og sliten, og dersom hun fikk vondt i halsen, fulgte gjerne hele pakka etter.

– Når jeg først ble syk ble jeg skikkelig dårlig, med feber, hodepine og ofte bihulebetennelse i tillegg.

Nå opplever hun at forkjølelsen stopper før den bryter ut. i tillegg til Medox tar hun også tran hver dag – en kombinasjon hun har tro på.

– Om jeg kjenner det svir litt i halsen, så har det rett og slett stoppet opp morgenen etter. Det hender jeg får litt snue, men vips så er det borte, forteller hun.

Har styrket immunforsvaret

Etter at den tidligere læreren bikket 70 år, innrømmer hun at kroppen ikke lenger er som den var. Det er likevel ikke slik at ekteparet holder seg inne for å unngå smitte – snarere tvert i mot.

Immunforsvaret - Med Medox slipper Einfrid å la forkjølelser sette en stopper for reiser både innenlands og utenlands.

Med Medox slipper Einfrid å la forkjølelser sette en stopper for reiser både innenlands og utenlands.

– Noen sier at vi ikke skal gi dem en klem hvis de er syke, eller at vi må sitte hjemme når det er influensasesong. Det er bare tull, vi blir ikke smittet uansett, sier hun og ler.

De har mange interesser og er mye ute blant folk i både mindre og større sammenhenger, som konserter eller andre kulturaktiviteter. Selv er hun glad i å gå turer og er medlem i forskjellige organisasjoner og foreninger.

– Det er ikke sånn at jeg bare sitter her og aldri blir utsatt for smitte. Men nå har vi ingen forkjølelser, influensaer eller andre virusinfeksjoner av noe slag, noe vi av og til kom borti tidligere før vi begynte med inntak av Medox, smiler hun.

Tar ikke sjansen på å slutte med Medox

Ellers tilbringer de mye tid med barnebarna, hele ni stykker til sammen. Syv av dem bor i nærheten. Ekteparet er også glad i å reise både innenlands og utenlands. De reiser med fly, båt, buss og bil, tett sammen med familie eller andre mennesker.

Jeg tenker at det er greit å fortsette med det

Da er det godt at de holder seg friske, og Einfrid ser bare gode grunner til å fortsette med Medox.

– Ikke vet jeg om kroppen hadde blitt raskere dårligere uten Medox, men jeg tenker at det er greit å fortsette med det, avslutter hun.