Publisert: 27.01.2020 | Kategori: Immunforsvaret

– Det tilskriver jeg Medox, forteller han tydelig engasjert.

Svein Olav har vært trofast tilhenger av Medox siden det kom på markedet i 2000. Medox er et rent naturprodukt, og består av ekstra kraftfulle antioksidanter fra viltvoksende blåbær og solbær. Disse kalles antocyaner.

Jeg føler meg bra, og er frisk og rask på alle vis

Helt i starten tok Svein Olav én kapsel om dagen, men økte raskt til to. For få år siden gikk han over til tre kapsler om dagen.

– Det valgte jeg fordi jeg trener såpass mye og utsetter kroppen for påkjenninger. Og selv om jeg er i bra fysisk form, kan jeg definitivt si at forkjølelser er borte.

Har tro på Medox

Den blide 77-åringen er opprinnelig fra Stavanger, men har bodd på Ringerike i Buskerud, i over 30 år. Det er flere år siden han nådde pensjonsalderen, men vil ikke gi seg i jobben som bygningsingeniør og prosjektleder.

– Jeg føler meg bra, og er frisk og rask på alle vis.

Det stopper forkjølelsen før den starter

Idretten har alltid stått i fokus for Svein Olav, som blant annet har drevet profesjonelt med sykling og langrenn, i tillegg til perioder med maratonløping. Fremdeles er fysisk aktivitet en stor del av livet.

– For meg er det viktig å ha fokus på disiplin i hverdagen ettersom en blir mer og mer moden i kroppen som årene går. Fysisk aktivitet og balansert kosthold er nøkkelen for dette i mitt levesett, sier han og fortsetter:

– Jeg er opptatt av å få min daglige dose med trening, gjerne med en økt før frokost og kanskje en på ettermiddagen.

Da er det heller ikke så rart at han er opptatt av å få i seg riktig mat, vitaminer og antioksidanter.

– Skal du drive med idrett på topplan trenger kroppen riktig næring for best resultat. Jeg har et sunt kosthold og spiser mye frukt og grønt. Det eneste jeg tar ellers er Medox – det har jeg tro på, sier han.

– Må være noe i det som er unikt

Svein Olav har tre døtre som også tar Medox. En av dem har gitt faren tips om å ta ekstra kapsler dersom han føler at noe er på vei.

– Det stopper forkjølelsen før den starter.

Jeg hører bare positive ting om Medox

Svein Olav har kun det beste å si om Medox, og det at han har hørt flere andre ha samme erfaring, forsterker troen hans på produktet. Det gjelder blant annet en tidligere kollega som kunne fortelle at hele familien slapp unna forkjølelser etter de startet med Medox, og gode tilbakemeldinger fra flere andre i idrettsmiljøet.

– Jeg hører bare positive ting om Medox. Da kan det ikke bare være ord, det må jo være noe i det som er unikt. Medox er en viktig del av min tilværelse, avslutter han med et smil.