Av: Mailen Sorknes | Publisert: 23.10.2018 | Kategori: Immunforsvaret

Den aktive og reiseglade damen, som tidligere slet med gjentatte luftveisplager, har knapt vært forkjølet etter at hun begynte med Medox for syv år siden. Derfor synes 72-åringen det er ekstra interessant at hun merket det på kroppen da hun forsøkte å bytte ut Medox med blåbær.

– Følte at jeg brygget på noe

Det var i 2016, da blåbærsesongen var på topp – og hun plukket med seg hele 16 kilo blåbær fra skogen! Med så mye friske, ville blåbær tilgjengelig hjemme, tenkte hun at det kanskje ikke var nødvendig med Medox. Hun valgte i stedet å spise masse blåbær hver dag.

– Da tok det altså ikke mer enn 14 dager før jeg begynte å bli uggen i kroppen og følte at jeg brygget på noe. Det hadde jeg aldri trodd, så da var det tilbake til Medox igjen, forteller 72-åringen.

Hvis noen er forkjølet sier jeg at de må bruke Medox

Medox består av kraftfulle antioksidanter, antocyaner, av skallet fra ville blåbær og solbær. De samme antocyanene blir ivaretatt og konsentrert i Medox-kapslene, som gir best effekt om man tar det jevnlig over tid – som Reidun har gjort. Hun opplever at to kapsler om dagen bidrar til å holde henne fri for forkjølelser, noe hun gladelig forteller til andre.

– Jeg har anbefalt Medox så lenge jeg har gått på det selv. Hvis noen er forkjølet sier jeg at de må bruke Medox.

Drysser Medox rett ned i halsen

Reidun bor i Stavanger med mannen sin, og har to godt voksne barn – en kunstnersønn og en legedatter. Med hele syv barnebarn har hun mye å henge fingrene i, og derfor ser hun også viktigheten av å holde seg frisk og aktiv.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Hun har slitt med kraftige forkjølelser helt siden hun var liten, som et par ganger i året ble ekstra ille med luftveisplager i tillegg.

Det var hos en akupunktør hun ble anbefalt Medox for å få bukt med de hyppige forkjølelsene. I utgangspunktet var hun skeptisk fordi hun allerede hadde prøvd alt, men ga det likevel en sjanse. Det var i november 2011.

– Siden da har jeg knapt vært forkjølet i det hele tatt. Jeg er helt avhengig av Medox, sier hun og ler.

Det hender hun kjenner at en forkjølelse er på vei, men da har hun et triks i ermet: Istedenfor den vanlige dosen på to kapsler, tar hun tre eller fire.

– Så fort jeg kjenner en antydning til irritasjon i halsen tar jeg kapslene, åpner dem og drysser pulveret rett ned i svelget, forteller Reidun.

Da opplever hun at symptomene forsvinner like fort som de oppsto.

– Kommer til å ta Medox resten av livet

Reidun er en aktiv dame med mange interesser. Hun trener blant annet styrke og svømming på helsestudio, går mye tur og kjøpte seg nylig en el-sykkel. Hun er i tillegg glad i å lese, og hun strikker mye – interesser som nok er gode å ha når de drar til hytta ved sjøen hver helg.

Den spreke 72-åringen bor en halv mil utenfor Stavanger sentrum, og når hun først skal dit – ja, da velger hun å gå frem og tilbake. Sammen med ektemannen har hun sett store deler av verden – og mange spennende steder ikke alle får muligheten til å oppleve.

Jeg er helt avhengig av Medox

– Vi har blant annet vært i Afrika, Kina, Thailand og Arktis, forteller hun.

Medox er selvfølgelig alltid med i kofferten. Neste opplevelsesferie går til Antarktis i februar, men først går turen til Oslo for å se teaterforestillingen Phantom of the Opera i høst.

Og nettopp fordi Reidun holder seg frisk, trenger hun ikke la forkjølelse ødelegge verken aktivitetsnivået eller reiselysten. Vi spør om hun ser for seg at det kanskje kommer en dag hun slutter med Medox. Hun svarer uten å nøle:

– Nei, langt ifra. Jeg kommer til å ta Medox resten av livet.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti