Av: Mailen Sorknes | Publisert: 12.12.2017 | Kategori: Immunforsvaret

Familien Thornes fra Stavanger består av mamma, pappa og tre ungdommer. Det var mamma Alet som først oppdaget Medox for mange år siden, da hun jobbet som flyvertinne. I dag er hun ambulansearbeider, og har vært mye utsatt for smitte i begge yrkene.

– Jeg startet med Medox før andre visste så mye om det, og etter det har jeg knapt nok vært syk, forteller hun.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Det er hun takknemlig for. Tidligere var hun så ofte syk at hun selv beskriver det som at hun hadde «kronisk» vondt i halsen.

– Nå tror jeg det er ti år siden sist! Men det var litt sårt da jeg våknet senest i går. Da åpnet jeg to Medox-kapsler, helte innholdet ned i halsen og dro på jobb. Det stoppet forkjølelsen før det utviklet seg, sier hun.

Merker stor forskjell med Medox

Og det er nettopp slik hele familien Thornes gjør det. I tillegg til å ta Medox fast hver dag, inntar de ekstra kapsler hver gang noen kjenner at de brygger på en forkjølelse.

– Hele gjengen tar det, og hver gang noen har vondt i halsen så åpner vi en kapsel og heller den rene ekstrakten rett ned.

Selv om ungdommene kanskje trenger litt mer overtaling enn de voksne i familien, så heller alle nedpå blåbærkapslene fordi de merker at det hjelper. Med et sterkere immunforsvar har ikke barna lenger noe særlig fravær fra skolen.

– Jeg er veldig glad jeg fant Medox, sier hun.

Anbefaler Medox til alle

Familien Thornes har en så aktiv og travel hverdag at de faktisk ikke har tid til å være syke. Alet er instruktør på Elixia ved siden av jobben, mens yngste datteren driver med turn. For gutta er det fotball som gjelder. Da er det bra at Medox styrker immunforsvaret til hele familien.

Alet er så begeistret for kosttilskuddet at alle på fotballaget til sønnene nå har fått med seg at mamma Thornes har noe mot vond hals. Og hun deler gladelig ut kapsler til de som føler at de brygger på noe. Det gjør hun også på jobb.

Immunforsvaret - Hele familien Thornes holder seg friske med Medox.

Hele familien Thornes holder seg friske med Medox.

– Jeg har virkelig troen på Medox, det funker både for oss og de andre på laget. Når noen sier at det ikke er noe å gjøre mot vonde halser, er det alltid andre som svarer at «Alet har noe mot det», sier hun og ler.

Alet er entusiastisk når hun forteller, og det er lett å forstå hvorfor andre ønsker å prøve produktet hun har så sterk tro på. Derfor har hun også alltid Medox-kapsler lett tilgjengelig.

– Jeg har alltid med meg Medox i hver bag, for det kommer stadig folk bort og spør. Ofte er det ingen som har tro på det – før de prøver selv.

Medox til hele familien

Fordi Alet er så ivrig og snill at hun gir bort kapsler, har hun vært nødt til å kjøpe en ekstra pakke eller to på helsekosten for å være helt sikker på å ha nok til familien frem til neste forsendelse lander i posten.

– Men det er bare hvis vi har vært på fotballarrangementer – da må jeg skaffe litt ekstra, avslutter hun med et smil.

Ønsker du familieabonnement eller en større bestilling? Ring 48 11 99 00 for et godt tilbud!

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti