Av: Mailen Sorknes | Publisert: 12.12.2017 | Kategori: Immunforsvaret

Familien Thornes fra Stavanger består av mamma, pappa og tre ungdommer på 13, 15 og 16 år. Som mange andre familier, har familien en aktiv og travel hverdag. I tillegg til jobben som ambulansearbeider, er mamma Alet instruktør på Elixia ved siden av jobben. Yngstedatteren driver med turn, mens det er fotball som gjelder for guttene.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Fant løsningen i Medox

For at hverdagen skal gå rundt og ikke hindres av sykdom, tar familien Medox fast hver dag. I tillegg tar de ekstra kapsler hver gang noen kjenner at de brygger på en forkjølelse.

– Jeg våknet senest i går med litt vond hals. Da åpnet jeg to Medox-kapsler, helte innholdet ned i halsen og dro på jobb. Det stoppet forkjølelsen før det utviklet seg, sier hun.

– Hele gjengen tar det, og hver gang noen har vondt i halsen så åpner vi en kapsel og heller den rene ekstrakten rett ned. Det er ingen her i huset som har brukt antibiotika etter at vi begynte med Medox.

Selv om ungdommene kanskje trenger litt mer overtaling enn de voksne i familien, så heller alle nedpå blåbærkapslene fordi de merker at det hjelper. Med et sterkere immunforsvar har ikke barna lenger noe særlig fravær fra skolen.

– Jeg er veldig glad jeg fant Medox, sier hun.

Merket stor forskjell med Medox

Tidligere var hun så ofte syk at hun selv beskriver det som at hun hadde «kronisk» vondt i halsen, med irriterende hoste og det hele.

– Jeg startet med Medox før andre visste så mye om det, og etter det har jeg knapt nok vært syk, forteller hun.

Immunforsvaret - Hele familien Thornes holder seg friske med Medox.

Hele familien Thornes holder seg friske med Medox.

Alet er så begeistret for kosttilskuddet at alle på fotballaget til sønnene nå har fått med seg at mamma Thornes har noe mot vond hals. Og hun deler gladelig ut kapsler til de som føler at de brygger på noe. Det gjør hun også på jobb.

– Jeg har virkelig troen på Medox, det funker både for oss og de andre på laget. Når noen sier at det ikke er noe å gjøre mot vonde halser, er det alltid andre som svarer at «Alet har noe mot det», sier hun og ler.

Alet er entusiastisk når hun forteller, og det er lett å forstå hvorfor andre ønsker å prøve produktet hun har så sterk tro på. Derfor har hun også alltid Medox-kapsler lett tilgjengelig.

– Jeg har alltid med meg Medox i hver bag, for det kommer stadig folk bort og spør. Ofte er det ingen som har tro på det – før de prøver selv.

Medox til hele familien

Fordi Alet er så ivrig og snill at hun gir bort kapsler, har hun vært nødt til å kjøpe en ekstra pakke eller to på helsekosten for å være helt sikker på å ha nok til familien frem til neste forsendelse lander i posten.

– Men det er bare hvis vi har vært på fotballarrangementer – da må jeg skaffe litt ekstra, avslutter hun med et smil.

Ønsker du familieabonnement eller en større bestilling? Ring 48 11 99 00 for et godt tilbud!

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti