Av: Mailen Sorknes | Publisert: 12.12.2017 | Kategori: Immunforsvaret

Det er ganske nøyaktig ti år siden sykdommen rammet og Helene måtte legges under kniven. Fordi hun var dårlig i hele 2008 gikk de to neste årene til å trene opp kroppen igjen, som var totalt tappet for styrke. Og selv om hun ble friskmeldt, slapp hun likevel ikke unna forkjølelsene.

– Da jeg frisknet til var jeg mye forkjølet og følte at jeg ikke tålte noen ting. Jeg lå rett ut med influensa to ganger i året, sier hun.

Fant løsningen i Medox

Derfor ville hun prøve å forbedre immunforsvaret med Medox. Kapslene har et høyt innhold av antocyanrike blåbær og solbær som kan gjøre nettopp det.

– Jeg begynte med to kapsler om dagen og har, bank i bordet, ikke vært borte fra jobb på grunn av forkjølelse siden. Jeg mener det er takket være bærene, sier hun.

– Jeg er helt sikker på at Medox har hjulpet med å styrke immunforsvaret mitt.

Gir Medox til hele familien

I jobben som lærer på videregående skole i Stavanger er det viktig å holde seg frisk slik at hun kan følge opp elevene så godt som mulig.

– Jeg underviser 135 gutter og fem jenter på elektrolinja i norsk og samfunnsfag.

Immunforsvaret - Etter at Helene begynte med Medox har hun sluppet unna de hyppige forkjølelsene hun slet med tidligere.

Etter at Helene begynte med Medox har hun sluppet unna de hyppige forkjølelsene hun slet med tidligere.

Det var etter å ha jobbet som journalist i 25 år at hun valgte å bytte til læreryrket. Helt nytt var det likevel ikke, for det er lærer hun i utgangspunktet er utdannet som.

Nå har Helene unngått forkjølelser med Medox i over tre år, og har så stor tro på produktet at hun også har fått ektemannen til å ta en kapsel om dagen. I tillegg sender hun en pakke i ny og ne til datteren som studerer i Bodø.

– Det er jo viktig at hun holder seg frisk, forklarer hun.

Hele familien Andreassen har en ganske så sunn livsstil, med mye aktivitet og næringsrikt kosthold. Medox er et fint supplement til dette, noe mange år med forskning viser.

– Jeg som aldri har trent i hele mitt liv, begynte å løpe da jeg ble friskmeldt for noen år tilbake. Nå har jeg vært med på flere løp, og koser meg med det.

Går aldri en dag uten

Helene er glad i fjellturer og trening, og elsker å fiske på Sandhornøy i Nordland der moren hennes er fra. Hun er i tillegg en del ute og reiser for å besøke familie som er bosatt rundt omkring i Norge og i England, men hopper ikke over kosttilskuddet av den grunn.

– Da passer jeg alltid på å ha Medox med meg i toalettmappa.

Helene får produktet levert rett i postkassen, noe hun synes er både enkelt og praktisk. Det skal hun fortsette med.

– Jeg er rett og slett mindre forkjølet og har ikke vært ordentlig syk siden jeg begynte med blåbærkapslene, sier hun.