Publisert: 26.06.2019 | Kategori: Immunforsvaret

Med over 200 ulike forkjølelsesvirus kan det være vanskelig å unngå smitte, selv om du skulle være immun mot flere av dem. Det gjelder derfor å ta vare på kroppen og immunforsvaret så godt man kan.

Anne Marie Oliversen (74) er en av mange helsebevisste nordmenn som velger å supplere en sunn livsstil med Medox, blant annet for å hjelpe immunforsvaret. Medox har et høyt innhold av antocyaner, kraftfulle antioksidanter, fra viltvoksende blåbær og solbær. Disse unike bærene har en rekke helsefremmende egenskaper.

Jeg har hatt tro på Medox hele veien, og har det fortsatt

Anne Marie var tidligere plaget av en kraftig hoste i forkjølelsessesongen, særlig i februar. I dag møter hun derimot hele året med et motstandsdyktig immunforsvar. Dette er hun ganske sikker på at kommer av Medox, som hun har tatt fast helt siden 2011.

– Jeg føler meg frisk og har energi hele dagen. Jeg har hatt tro på Medox hele veien, og har det fortsatt. Det gjør meg godt, sier hun med et smil.

Bedre effekt med to kapsler om dagen

Anne Marie holder til i Tananger, et tettsted i Sola kommune, og har to voksne barn og fire barnebarn. Første gang hun hørte om Medox var i jobben som renholder på Klinikk for Alle, da sjefen en dag kom inn med kosttilskuddet og anbefalte alle å prøve.

Siden har Medox vært en naturlig del av hverdagen, kun med unntak av noen ferier.

– Jeg har hatt noen få pauser, men da savner jeg de – så nå tar jeg kapslene med meg også på ferie.

Gir immunforsvaret en boost ved å ta fire kapsler på én gang

I likhet med flere tusen andre abonnerer hun på Medox, slik at hun jevnlig får det i posten. I pakkene følger det alltid med litt praktisk lesestoff, med blant annet tips til hvordan en kan hjelpe immunforsvaret og ivareta en god hverdagshelse.

Her leste hun et råd om å øke fra én til to kapsler om dagen for enda bedre effekt, et råd hun valgte å følge. Dette underbygges av kundeundersøkelser, som viser at de som tar to er mer fornøyde.

Dersom Anne Marie kjenner antydning til rusk i halsen, gir hun immunforsvaret en ekstra boost ved å ta fire kapsler på én gang.

– Da er det borte dagen etter, det er helt utrolig, sier hun.

Skal ta Medox resten av livet

Anne Marie har alltid vært en aktiv dame, og viser ikke tegn til å roe ned med det første.

– Men jeg må begynne fra morgenen av. Skal jeg for eksempel gjøre noe i huset, må det skje tidlig, sier hun.

Og når hun først er i gang, går hun gjerne tur eller bader ute – året rundt. En tanke som får mange av oss andre til å grøsse.

– Du må holde det ved like en eller to ganger i uken, da blir det enklere. Og når du vet at det er kaldt, så gjør det ingenting, smiler hun og legger til at det nå faktisk har blitt en stund siden forrige dukkert.

Det er noe kroppen min trives med, det kjenner jeg

74-åringen ser viktigheten av å holde seg opptatt, og gjør i tillegg litt gymnastikk hver morgen for å opprettholde en god mobilitet og fleksibilitet.

– Du må ha litt interesser når du er pensjonist, ha noe å gjøre. Du kan ikke bare sette deg i en stol – da blir du sittende. Det er ikke i min natur å sitte stille, smiler hun.

Anne Marie har ingen planer om å slutte med Medox, ei heller sin daglige dose tran.

– Det er noe kroppen min trives med, det kjenner jeg. Jeg kommer til å ta Medox så lenge jeg lever, avslutter hun med et smil.