Av: Omana Bender | Publisert: 06.06.2016 | Kategori: Immunforsvaret

Vi reiser både oftere og lengere enn før, og ferie er en spennende tid. Enten du skal tilbringe den med ektefellen eller hele familien, om du skal på hytta eller reise til eksotiske steder.

Ved de fleste utenlandske feriemål er bakteriefloraen en annen enn her hjemme, men det er like viktig å huske at vi kan bli syk her også. Ved å ta noen forholdsregler kan du sørge for at de oppsparte feriedagene ikke blir spolert.

Hold forkjølelsene unna

Ferier er til for opplevelser, aktiviteter eller bare opplading av batteriene. Men hvor typisk er det ikke at forkjølelsen kommer snikende når du endelig har tid til å slappe av? Med et inntak av kraftige antioksidanter, kan du bidra til å styrke immunforsvaret over tid og både redusere og forebygge en rekke av plagene. Det naturlige kosttilskuddet Medox fremstilles av antocyaner som er blant de mest effektfulle antioksidanter som finnes.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Antocyanene finnes i fargestoffet til blåbær og solbær, og regnes for å være naturens eget helsegull. De norskproduserte blåbærkapslene har en dokumentert gunstig effekt på immunforsvaret gjennom forskning og kliniske tester.

Med Medox kan du gi kroppen et verktøy for å bidra til å bygge et sterkt immunforsvar over tid og tilbakemeldinger fra fornøyde kunder viser at det er daglig inntak som gir best effekt. Gunnar Hveem er blant dem som er fornøyde med kosttilskuddet.

Med Medox kan du gi kroppen et verktøy for å bidra til å bygge et sterkt immunforsvar over tid

– Jeg merket bedring ved mer overskudd, bedre bevegelse og mindre ryggplager. Medox har hjulpet meg betraktelig, og det er helt klart at jeg kommer til å bruke det i lang tid fremover, sier den spreke 62-åringen, som foretrekker lange sykkelturer i Spania om sommeren.

Opprettholder sin aktive livsstil

Ekteparet Lill Heldre Gulli (73) og Ole Christian Gulli fra Oslo bruker også Medox. Det er deres løsning for å dempe forkjølelsessymptomer og opprettholde den aktive livsstilen sin. I tillegg til å holde tritt med syv barnebarn, liker de å tilbringe mye tid på hytta, dra på lange båtturer, og være ute i skog og mark.

Det naturlige kosttilskuddet Medox er deres løsning for å dempe forkjølelsessymptomer

Vi har fått sterkere immunforsvar, og antocyanene har hjulpet på muskler og ledd. Jeg har klippetro på Medox, sier Lill som også kan fortelle at blåbærtilskuddet har hatt mye å si for humøret.

– Man orker mye mer når ubehagene er borte. Med tanke på barn og barnebarn er det viktig at besteforeldrene holder seg i form, forteller hun.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti