Av: Omana Bender | Publisert: 06.06.2016 | Kategori: Immunforsvaret

Vi reiser både oftere og lengere enn før, og ferie er en spennende tid. Enten du skal tilbringe den med ektefellen eller hele familien, om du skal på hytta eller reise til eksotiske steder.

Ved de fleste utenlandske feriemål er bakteriefloraen en annen enn her hjemme, men det er like viktig å huske at vi kan bli syk her også. Ved å ta noen forholdsregler kan du sørge for at de oppsparte feriedagene ikke blir spolert.

Hold forkjølelsene unna

Ferier er til for opplevelser, aktiviteter eller bare opplading av batteriene. Men hvor typisk er det ikke at forkjølelsen kommer snikende når du endelig har tid til å slappe av? Med et inntak av kraftige antioksidanter, kan du bidra til å styrke immunforsvaret over tid og både redusere og forebygge en rekke av plagene. Det naturlige kosttilskuddet Medox fremstilles av antocyaner som er blant de mest effektfulle antioksidanter som finnes.

Antocyanene finnes i fargestoffet til blåbær og solbær, og regnes for å være naturens eget helsegull. De norskproduserte blåbærkapslene har en dokumentert gunstig effekt på immunforsvaret gjennom forskning og kliniske tester.

Med Medox kan du gi kroppen et verktøy for å bidra til å bygge et sterkt immunforsvar over tid og tilbakemeldinger fra fornøyde kunder viser at det er daglig inntak som gir best effekt.

Ekteparet Lill Heldre Gulli (74) og Ole Christian Gulli fra Oslo er blant dem som er fornøyde med kosttilskuddet. Det er deres løsning for å opprettholde den aktive livsstilen sin. I tillegg til å holde tritt med syv barnebarn, liker de å tilbringe mye tid på hytta, dra på lange båtturer, og være ute i skog og mark.

Det naturlige kosttilskuddet Medox er deres løsning

Vi har fått sterkere immunforsvar. Jeg har klippetro på Medox, sier Lill som også kan fortelle at blåbærtilskuddet har hatt mye å si for humøret.

– Med tanke på barn og barnebarn er det viktig at besteforeldrene holder seg i form, forteller hun.