Av: Plapre | Publisert: 01.02.2017 | Kategori: Immunforsvaret

Forkjølelse smitter fortere enn Ingrid Espelid Hovig rakk å “jukse litt”, og det kan virkelig være en utfordring å holde seg i form når du er omringet av familie, venner og kolleger som hoster, nyser og snufser om hverandre. Typisk norske værforhold gjør deg bare enda mer utsatt.

Hvor ofte vi blir smittet varierer fra person til person, men voksne nordmenn har i gjennomsnitt tre forkjølelser i året. Barn blir forkjølet så mange som ni ganger i året.

Sterkere immunforsvar

Skal du holde deg i form, er det lurt å få i deg nok antioksidanter. Dette kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt. Ved å forebygge over tid, gir du kroppen de beste forutsetningene for å opprettholde et godt immunforsvar året rundt.

Vi trenger ikke se lenger enn til vårt eget planteliv i den norske skog og mark for å finne ekstra virkningsfulle antioksidanter som kan bidra til nettopp dette. Disse kalles antocyaner, og finnes naturlig i fargestoffet til blåbær og solbær.

Blåbærkapslene Medox er proppfulle av akkurat disse antioksidantene. Medox er utviklet i Norge, basert på over tyve års forskning ved Universitetet i Bergen.

Tilskuddet er klinisk vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke studier både i Norge og internasjonalt, og produseres i Medox høyteknologiske produksjonslokaler på Hanabryggene i Sandnes.

Hold energien oppe

Ikke overraskende er det i årets tre første måneder vi er mest utsatt. Det er mørkt, det er kaldt, og perioden oppleves for mange som ekstra tunge. Dette går utover både energi og humør.

Mennesker har ikke muligheten til de samme vinterforberedelser som både planter og dyr kan – vi kan rett og slett ikke sove bort vinteren slik som bjørnen.

Vi kan ikke sove bort vinteren slik som bjørnen

Lite sol, lys og varme gjør at tusenvis av nordmenn blir rammet av tungsinn om vinteren. Veldig mange av oss skulle derfor gjerne fulgt dyrenes eksempel og gått i hi under vintermånedene, eller reist sørover med trekkfuglene til varmere strøk.

Det har de færreste av oss hverken tid eller penger til, og trenger derfor en enklere løsning som kan opprettholde helsen og vårt vanlige aktivitetsnivå året rundt.

Prøv Medox selv og se om du kjenner forskjell!