Av: Plapre | Publisert: 28.04.2016 | Kategori: Immunforsvaret

– Når man er i 60-årene, så begynner man å kjenne på hvor godt det er å ha helsen i behold. Jeg føler meg både veldig frisk, og veldig heldig, sier Anne Torunn.

I flere år har hun daglig tatt Medox, et kosttilskudd som inneholder høye verdier av antocyaner, fargestoffet i blåbær og solbær.

Jeg føler meg både veldig frisk, og veldig heldig

Antocyaner er ekstra virkningsfulle antioksidanter som kan bidra til å styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen med å beskytte mot frie radikaler. Medox kan også bidra til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

Immunforsvaret - – Jeg kjenner på  hvor godt det er å ha helsen i behold, sier Anne Torunn.

– Jeg kjenner på hvor godt det er å ha helsen i behold, sier Anne Torunn.

Kosttilskuddet er klinisk vitenskapelig dokumentert gjennom flere studier ved universiteter og universitetssykehus i Norge og internasjonalt.

Ville investere i helsen

Første gangen hun kjøpte Medox, var det faktisk ikke til seg selv, men til mannen sin.

– Jeg tenkte at vi burde jo investere i min helse også

– Han hadde en del plager med nakken, så jeg kjøpte egentlig til ham først, etter anbefaling fra en venninne, forteller Anne Torunn. Etter en stund bestemte hun seg for bestille Medox til seg selv også.

– Jeg tenkte at vi burde jo investere i min helse også, ler hun.

– Ettersom jeg ikke hadde noen helt konkrete plager i utgangspunktet, kan jeg ikke si at jeg merker noen stor forskjell i hverdagen fra hvordan det var tidligere. Men det jeg vet, er at jeg er så og si aldri syk lenger, jeg er aldri forkjølet lenger.

Holder seg aktiv

Anne Torunn er fagutdannet skredder innen kjole- og draktsøm og har mer enn 30 års erfaring med design og produksjon av klær. I 1994 startet hun egen næringsvirksomhet basert på den egendesignede Annedrakten.

Idéen oppsto da yngstedatteren Hege ville ha bunad. Anne Torunn designet og sydde først drakten i barnestørrelse bare til datteren, men opplevde etter hvert såpass stor interesse for drakten at hun også skapte en voksenutgave og startet egen bedrift.

Med mange oppdrag og mye arbeid på detaljnivå med sying og strikking, blir hun ofte spurt om ikke hun blir stiv i nakke og ledd. Men nei – det er hun ikke.

– Jeg tar Medox fordi jeg vil fortsette å ta vare på helsen min

– Jeg vet ærlig talt ikke om det har direkte med Medox å gjøre, men jeg føler meg veldig myk i leddene sammenlignet med det som er vanlig på min alder og merker at jeg henter meg fort inn igjen om jeg har hengt litt etter en periode.

I tillegg til å ta blåbærkapslene, går Anne Torunn mye på tur og har nettopp fullført et yoga-kurs over ti uker.

– Yoga er fantastisk trening, jeg skulle gjerne gjort det hver eneste dag, smiler hun.

Har tro på Medox

Anne Torunn anbefaler gjerne Medox videre til andre.

– Det er Medox jeg har tro på, sier hun.

– Jeg tar Medox fordi jeg vil fortsette å ta vare på helsen min.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti