Av: Plapre | Publisert: 15.11.2016 | Kategori: Annet, Fakta

Selv om mange nordmenn er opptatt av å holde seg i form og spise sunt, bruker vi fortsatt mye penger på brus og snop.

Annet - Hvor mye bruker du på godteri og brus?

Hvor mye bruker du på godteri og brus?

Ifølge Statistisk Sentralbyrå går så mye som en femtedel av matbudsjettet hos den gjennomsnittlig nordmann til sukkervarer og leskedrikker. Dette tilsvarer over 10 000 kroner i året på brus og snop.

Hva med å heller bruke noen av disse pengene til å investere i din egen helse?

Et sunnere valg

Prøver du blåbær-tilskuddet Medox, vil du gjøre mye godt for kroppen din. Medox er nemlig proppfull av gode antioksidanter som kalles antocyaner. Disse sitter i fargestoffet hos blåbær og solbær, og har flere helsebringende egenskaper.

Antocyanene kan blant annet bidra til å styrke immunforsvaret og lindre forkjølelsessymptomer, hvilket kan være gull verdt nå i vinterhalvåret.

Antocyaner kan være gull verdt nå i vinterhalvåret

De kan også hjelpe med å lindre ømme og stive muskler og ledd, bedre blodsirkulasjonen, og virke lett blodtrykks- og kolesterolsenkende. I tillegg er antocyaner godt for synet.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

Norsk-produsert med viltvoksende blåbær

Medox er det eneste blåbærtilskuddet på det norske markedet som behandler bærene selv. Antocyanene i Medox-kapslene kommer i hovedsak fra viltvoksende blåbær fra Nord-Sverige.

Tilskuddet er klinisk, vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke studier ved flere norske og internasjonale universiteter og universitetssykehus.

Fås kjøpt på apoteket

Så hvis du bruker noen få av de kronene du ellers ville brukt på brus og godteri til å satse på Medox, vil du investere mangfoldig i din egen helse. Det aller beste er å kombinere Medox med et sunt kosthold og en aktiv livsstil!

Det aller beste er å kombinere Medox med et sunt kosthold og en aktiv livsstil

Medox får du på apoteket og i helsekostbutikker. Du kan også abonnere direkte fra den norske produsenten MedPalett. Bestiller du nå, får du halv pris på første sending.

Et Medox-abonnement tilsvarer omtrent en fjerdedel av det de fleste av oss bruker på brus og godteri – og det er vel en styrket helse verdt?