Publisert: 24.04.2020 | Kategori: Fakta

Det som gir bærene den dype fargen er en veldig beskyttende og kraftig type antioksidant, kalt antocyaner. Også andre mørke bær er rike på disse antioksidantene, men med unntak av krekling og nype er det viltvoksende blåbær og solbær som har det aller høyeste innholdet.

Studier viser at bærene kan påvirke flere av kroppens viktige funksjoner

Det er nettopp det som gjør Medox helt unikt – for hver eneste Medox-kapsel inneholder hele 80 mg rendyrkede antocyaner fra viltvoksende skogsblåbær og solbær. Det tilsvarer to store never med friske bær!

Derfor er de mørke bærene gode for helsen

Studier viser at viltvoksende blåbær og solbær kan påvirke flere av kroppens viktige funksjoner. Det høye innholdet av antioksidanter kan blant annet ha en positiv effekt på immunforsvaret.

Det er i tillegg vitenskapelig bevist at disse bærene kan bidra til normal blodsirkulasjon, å ivareta synsevnen og bidra til en sunn kolesterolbalanse.

Det mørke fargestoffet forklarer også hvorfor viltvoksende blåbær er mye sunnere enn hagebærene du får kjøpt i butikken. Det ser du hvis du deler de ulike blåbærene i to: Hageblåbærene er lyse inni, mens blåbær fra skogen har tvers gjennom et mørkt fruktkjøtt.

Sikre deg to never bær om dagen

Det er med andre ord bare gode helsegrunner til å spise nordiske skogsblåbær og solbær daglig. Glem heller ikke å kombinere et sunt og variert kosthold med regelmessig aktivitet for en god hverdagshelse.

Få i deg de gode antioksidantene hver dag

Velger du å supplere med Medox sikrer du at du får i deg de to nevene med de gode antioksidantene hver dag, hele året – også utenom den korte bærsesongen.