Publisert: 21.11.2017 | Kategori: Fakta

De små, mørke blå bærene er enkle å få tak i, og vi kan enten plukke dem selv i skogen når det er sesong eller kjøpe dem i butikken. Blåbær er dog ikke bare blåbær – de ser tilsynelatende like ut, men skinnet bedrar.

Det er stor forskjell på næringsinnholdet i blåbærene som vokser vilt i skogen og de litt større hagebærene vi får kjøpt hele året. Selv om vi på norsk kaller begge typene for blåbær, er de botanisk sett veldig ulike. Det er de viltvoksende bærene som gir deg maksimalt utbytte av de ekstra virkningsfulle antioksidantene, kalt antocyaner. Skogsblåbærene inneholder nemlig hele 70 prosent mer antioksidanter enn hagebærene du finner i butikken.

Her kan du se hva som skiller de to typene:

Medox inneholder hele 80 mg av de ekstra virkningsfulle antioksidantene, antocyaner, fra blåbær (og solbær) per kapsel. Tilskuddet er utviklet på bakgrunn av over tyve års forskning ved Universitetet i Bergen, og produseres i Norge.

Medox er i tillegg klinisk vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke studier både her hjemme og internasjonalt. Så mange som 13 av disse studiene er publisert i anerkjente ernærings- og medisinjournaler – og er noe av det som gjør Medox unikt.