Av: Mailen Sorknes | Publisert: 06.02.2018 | Kategori: Blodsirkulasjonen

Det er ikke uvanlig å oppleve litt plagsom kribling og uro i bena en gang i blant. Men når plagene er sterke og forekommer ofte, kan det gå utover både hverdagen og livskvaliteten.

Nettopp det var tilfelle for Torhild Elvig (57) fra Stavanger, som har slitt med urolige bein i flere år. Hun er usikker på årsaken, men har opplevd det som både slitsomt og belastende. Ubehaget oppstår blant annet når det blir flere timer i bil eller når hun slapper av.

Antocyaner kan:
  • styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • være godt for synet
  • bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • virke lett blodtrykkssenkende
  • bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • lindre ømme og stive muskler og ledd

– Det var helt merkelig, men også herlig

Torhild har jobbet som sjåfør siden 1990, og kjører varer rundt omkring i Stavanger-området. Det var på lengre turer at beina begynner å plage henne så mye at hun stadig føler trang til å strekke på dem.

Men etter at hun begynte med Medox i fjor sommer, var det noe som skjedde.

Medox er vidunderkuren for meg

– På første turen ble jeg ikke plaget i det hele tatt. Det var helt merkelig, men også herlig, sier hun.

– Nå har jeg færre plager, og det er så bra. Medox er vidunderkuren for meg!

Hadde ikke tro på det: – Helt fantastisk

Torhild har prøvd en rekke forskjellige kosttilskudd tidligere, uten å ha merket noe særlig effekt. Hun hadde både hørt og lest om Medox, men bestemte seg først for å gi det et forsøk etter at en bekjent fortalte om hvordan det funket. Det er hun glad for i dag.

– Jeg har ikke tro på noe før jeg har prøvd det, og tidligere har jeg nesten gitt opp før jeg har begynt. Men dette er bare fantastisk, sier Torhild.

Medox er et rent naturprodukt og inneholder ekstra virkningsfulle antioksidanter, kalt antocyaner. Disse finnes det mye av i skallet på blåbær og solbær, og har en rekke positive virkninger på helsen. Antocyaner kan blant annet virke lett blodtrykksenkende, i tillegg til å bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene.

Tok en pause fra Medox – plagene kom tilbake

Hun la spesielt merke til den positive virkningen da hun tok en pause fra Medox i ferien. Tre uker uten blåbærkapslene var nok til at ubehaget kom tilbake. Nå tar hun en blåbærkapsel fast hver morgen og kveld, og sper på med litt ekstra når plagene er som verst.

Jeg foreslår Medox til alle og enhver

– Jeg har det til tider ennå, men det er langt fra så ille som det var, sier hun og forteller at hun har skrytt av den positive effekten til flere venner og bekjente:

– Jeg foreslår Medox til alle og enhver, for når jeg ser noe positivt i ting deler jeg gjerne, smiler hun.

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti