Av: Mailen Sorknes | Publisert: 06.02.2018 | Kategori: Blodsirkulasjonen

Det er ikke uvanlig å oppleve litt plagsom kribling og uro i bena en gang i blant. Men når plagene er sterke og forekommer ofte, kan det gå utover både hverdagen og livskvaliteten.

Nettopp det var tilfelle for Torhild Elvig (60) fra Stavanger, som har slitt med urolige bein i flere år. Hun er usikker på årsaken, men har opplevd det som både slitsomt og belastende. Ubehaget oppstår blant annet når det blir flere timer i bil eller når hun slapper av.

– Det var helt merkelig, men også herlig

Torhild har jobbet som sjåfør siden 1990, og kjører varer rundt omkring i Stavanger-området. Det var på lengre turer at beina begynner å plage henne så mye at hun stadig føler trang til å strekke på dem.

Men etter at hun begynte med Medox i fjor sommer, var det noe som skjedde.

Medox er vidunderkuren for meg

– På første turen ble jeg ikke plaget i det hele tatt. Det var helt merkelig, men også herlig, sier hun.

– Nå har jeg færre plager, og det er så bra. Medox er vidunderkuren for meg!

Hadde ikke tro på det: – Helt fantastisk

Torhild har prøvd en rekke forskjellige kosttilskudd tidligere, uten å ha merket noe særlig effekt. Hun hadde både hørt og lest om Medox, men bestemte seg først for å gi det et forsøk etter at en bekjent fortalte om hvordan det funket. Det er hun glad for i dag.

– Jeg har ikke tro på noe før jeg har prøvd det, og tidligere har jeg nesten gitt opp før jeg har begynt. Men dette er bare fantastisk, sier Torhild.

Medox er et rent naturprodukt og har et høy innhold av ekstra virkningsfulle antioksidanter, kalt antocyaner. Disse finnes det mye av i skallet på blåbær og solbær, og gjør at bærene har en rekke positive virkninger på helsen. De antocyanrike bærene kan blant bidra til normal blodsirkulasjon i tillegg til blodkarenes og musklenes normale funksjon.

Tok en pause fra Medox – plagene kom tilbake

Hun la spesielt merke til den positive virkningen da hun tok en pause fra Medox i ferien. Tre uker uten blåbærkapslene var nok til at ubehaget kom tilbake. Nå tar hun en kapsel fast hver morgen og kveld, og sper på med litt ekstra når plagene er som verst.

Jeg foreslår Medox til alle og enhver

– Jeg har det til tider ennå, men det er langt fra så ille som det var, sier hun og forteller at hun har skrytt av den positive effekten til flere venner og bekjente:

– Jeg foreslår Medox til alle og enhver, for når jeg ser noe positivt i ting deler jeg gjerne, smiler hun.