Av: Mailen Sorknes | Publisert: 14.10.2019 | Kategori: Blodsirkulasjonen

Vi skal tilbake til 2013. Nora hadde lenge slitt med verkende føtter og bein, og tilværelsen var tung.

– På den tiden var jeg så elendig i føttene at jeg var villig til å prøve hva som helst, og var ganske fortvilet. Jeg fikk ikke sove om natten, fant ingen behagelig liggestilling og det var vanskelig å gå i trapper.

Det er ingen tvil om at jeg har blitt bedre med Medox

Hun opplevde at det var lite hjelp å få mot plagene. Da hun leste om Medox i en annonse, lurte hun på om de naturlige kapslene kunne hjelpe.

Nora ringte direkte til kundeservice for å høre om Medox kunne være løsningen. Svaret var positivt.

– Jeg fikk også beskjed om å være tålmodig, men at jeg kunne forvente bedring etter en stund, sier hun.

De fleste av oss ønsker raske løsninger, men gode ting tar tid. I Noras tilfelle viste det seg å være verdt å vente på effekten.

– Det er ingen tvil om at jeg har blitt bedre med Medox. Jeg har tatt tiden til hjelp, og har tatt to kapsler hver eneste dag.

Trenger ikke lenger å bite tennene sammen

Nora bor i Viksdalen, en bygd i Sogn og Fjordane – et område med vakker beliggenhet mellom fosser og fjell. Da er det ikke rart at 72-åringen går mye tur, både i skog og mark – gjerne sammen med barn og barnebarn.

Blodsirkulasjonen - Nora nyter ofte den spektakulære utsikten fra fjelltoppene.

Nora nyter ofte den spektakulære utsikten fra fjelltoppene.

– Her er det veldig fin natur og bra, høye fjelltopper, sier hun og forteller at hun blant annet deltar på “fjelltrimposter”.

Det innebærer at utvalgte turmål er poster som har fått tildelt et sett poeng. Da hun fylte 70 år satte hun seg som mål å skaffe seg 70 poeng ved å gå de høyeste toppene.

Føttene fungerer bedre, og det er veldig viktig for meg

– Jeg fikk til 70 poeng, fordelt på 12 ulike poster, smiler hun.

Det å gå toppturer er ikke forenlig med verkende føtter, og før hun begynte med Medox så hun for seg at hun måtte kutte ned på aktiviteten. Nå slipper heldigvis Nora å bite tennene sammen for å komme seg ut og opp i fjellene.

– Føttene fungerer bedre, og det er veldig viktig for meg.

Sluttet på Medox – plagene kom tilbake

En gang tok Nora en pause fra kapslene, noe som bare forsterket mistanken om at det var Medox som hadde hjulpet henne. Etter kort tid var plagene tilbake, og føttene verket igjen.

Også menneskene rundt henne bemerket at ting ikke var som det skulle.

– Da skjønte jeg at Medox bare var noe jeg måtte prioritere, smiler hun.

Liker at Medox er et rent naturprodukt

Nora er opptatt av en sunn livsstil, og forsøker derfor å spise både sunt og variert –og helst hjemmelaget mat. Derfor liker hun at Medox er et rent naturprodukt.

Hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner fra skallet på viltvoksende blåbær og solbær. Dette er ekstra virkningsfulle antioksidanter. De antocyanrike blåbærene bidrar spesielt til normal blodsirkulasjon og til blodkarenes normale funksjon, mens de like antocyanrike solbærene bidrar til musklenes og immunsystemets normale funksjon.

Som et eksempel kan nedsatt blodsirkulasjon føre til ubehag i kroppen – og føtter og bein.

– Nå har jeg tatt Medox fast i flere år, og anbefaler det til folk rundt meg, avslutter Nora.