Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i MedPalett AS.

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss og bestiller varer fra oss vil MedPalett AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er MedPalett AS ved daglig leder Kristian Larsen. Kontaktinformasjonen til MedPalett AS er:

Adresse: Hanaveien 4-6, 4327 Sandnes
E-post: post@medox.no
Telefon: 48 11 99 00
Organisasjonsnr.: 987 444 053

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post eller telefon.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  1. Oppfylle de rettigheter og plikter som følger av inngåelsen av et Medox-abonnement: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi innhenter gjennom adresseleverandører fødselsdato slik at vi kan verifisere at du er over 18 år, som er aldersgrensen for inngåelse av Medox-abonnement. Vi benytter auto-oppslag på ditt mobiltelefonnummer for å gjøre registreringen på vår nettbestillingsside enklere for deg.
  2. Sende ut regelmessig nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet 1-2 ganger per måned: E-postadresse.
  3. Vi behandler atferdsdata som bruk av kuponger, innsendelse av endringsskjema, registrering ved telefonisk kontakt, samt besvarer henvendelser som kommer inn til oss: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.
  4. Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre. Eksempler på misbruk kan være forsøk på å bestille flere Medox-abonnement på samme navn, våre oppstartstilbud gjelder kun 1 gang per kunde, forsøk på svindler, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.
  5. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her: https://friskerelenger.no/personvern-og-informasjonskapsler/. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Alle data i rådatatabellen blir slettet etter 2 dager.

2. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

MedPalett AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.  Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig eller tillatt for det formål personopplysningene ble samlet inn for, og som beskrevet over. De kriterier som brukes til å bestemme hvor lenge vi skal lagre dine personopplysninger omfatter: den tidsperiode hvor vi har et kundeforhold med deg, i de tilfeller vi er underlagt en juridisk forpliktelse, eller i de tilfeller hvor oppbevairng er hensiktsmessig med hensyn til vår juridiske stilling (f.eks. ifbm håndhevelse av kjøpsvilkår). Personopplysninger slettes automatisk 5 år etter siste kontakt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:  www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med vår kundeservice på telefon 48 11 99 00. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte vår kundeservice på telefon 48 11 99 00.

5. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

6. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her.  Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

×

SALGSBETINGELSER

×
Medox er rene antocyaner som kan være godt for:
produkteske
Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti  

 
Dette er Medox
To typer blåbær

Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge. Vi har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i blåbær og solbær for å sikre et optimalt opptak, og en maksimal virkning i kroppen. Medox har siden 2000 vært underlagt kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter nasjonalt og internasjonalt.

Ingredienser: Foredlet konsentrat av blåbær og solbær (hvorav hele 80 mg rene antocyaner per kapsel), maltodekstrin (av mais), vegetabilsk kapsel (cellulose), sitronsyre (stabilisator).

Innhold: 30 kapsler

Bruk/dosering: 1-2 kapsler daglig. Kapslene svelges med vann (ikke melkeprodukter). Ved graviditet/amming eller ved bruk av Warfarin skal en rådføre seg med lege. Bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Medox er glutenfri.

 

Nordmenn er blant dem som spiser mest blåbær i verden, og i dag finner vi dem både i skogen og i butikken. Men selv om bærene ser like ut, er det stor forskjell på hvor mye av de gunstige næringsstoffene du får fra dem.

Blåbær som vokser vilt i skogen er ikke de samme som hageblåbærene du får kjøpt i butikken. Selv om vi kaller begge typer for blåbær, er det en forskjell på disse sortene:

  • Norske viltvoksende blåbær heter Vaccinium myrtillus på latin og er blålilla tvers gjennom.
  • Importerte hageblåbær har det vitenskapelige navnet Vaccinium corymbosum, og har kun blått skall, men er hvite på innsiden
  • De naturlige fargestoffene som gir bærene farge kalles antocyaner, og er kraftige antioksidanter
  • Mørke skogsblåbær inneholder rundt 70 prosent mer antocyaner enn hageblåbærene som kun har antocyaner i skallet