SALGSBETINGELSER

×
Medox er rene antocyaner som kan være godt for:
produkteske
Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti  

 
Dette er Medox
To typer blåbær

Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge. Vi har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i blåbær og solbær for å sikre et optimalt opptak, og en maksimal virkning i kroppen. Medox har siden 2000 vært underlagt kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter nasjonalt og internasjonalt.

Ingredienser: Foredlet konsentrat av blåbær og solbær (hvorav hele 80 mg rene antocyaner per kapsel), maltodekstrin (av mais), vegetabilsk kapsel (cellulose), sitronsyre (stabilisator).

Innhold: 30 kapsler

Bruk/dosering: 1-2 kapsler daglig. Kapslene svelges med vann (ikke melkeprodukter). Ved graviditet/amming eller ved bruk av Warfarin skal en rådføre seg med lege. Bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Medox er glutenfri.

 

Nordmenn er blant dem som spiser mest blåbær i verden, og i dag finner vi dem både i skogen og i butikken. Men selv om bærene ser like ut, er det stor forskjell på hvor mye av de gunstige næringsstoffene du får fra dem.

Blåbær som vokser vilt i skogen er ikke de samme som hageblåbærene du får kjøpt i butikken. Selv om vi kaller begge typer for blåbær, er det en forskjell på disse sortene:

  • Norske viltvoksende blåbær heter Vaccinium myrtillus på latin og er blålilla tvers gjennom.
  • Importerte hageblåbær har det vitenskapelige navnet Vaccinium corymbosum, og har kun blått skall, men er hvite på innsiden
  • De naturlige fargestoffene som gir bærene farge kalles antocyaner, og er kraftige antioksidanter
  • Mørke skogsblåbær inneholder rundt 70 prosent mer antocyaner enn hageblåbærene som kun har antocyaner i skallet