Av: Christina Parker | Publisert: 02.03.2016 | Kategori: Annet

Ifølge en artikkel i Dagbladet fra november 2014, spiser nordmenn bær som aldri før.

Vi spiser ferske og fryste bær for 1,4 milliarder i året, og bær har for lengst passert bananer som varegruppe. Blåbær er kanskje det mest populære bæret av dem alle.

Helt nødvendig beskyttelse

Så hva er det med disse bærene som gjør at de ofte kalles superbær? Ikke nok med at de smaker godt, de inneholder også antocyaner – noe som er viktig for å opprettholde en sunn og sterk kropp.

Dette har forskere ved laboratoriet til MedPalett i Sandnes tatt på alvor, og allerede i 2000 lanserte de Medox – et kosttilskudd med et markedsledende høyt innhold av antocyaner.

Like viktig for eldre som for idrettsutøvere

En sunn og frisk kropp er like viktig for både liten og stor. Derfor er Medox like viktig for pensjonister som for den yngre delen av befolkningen.

Et kosttilskudd som har et markedsledende høyt innhold av antocyaner

Men det er ikke slik at kosttilskudd kun er for dem som sliter med ulike plager. Kosttilskudd er også viktig for de friskeste og raskeste av oss, nettopp fordi de skal holde seg friske og raske. Derfor anbefales Medox både til idrettsutøvere som ønsker å yte maksimalt og holde seg skadefri, og som forebygging for folk flest.

Et godt eksempel er det svenske skilandslaget under OL i Torino 2006. Mens de norske utøverene kom hjem med null gull etter sykdom, kunne svenskene, som hadde benyttet Medox under oppkjøringen til lekene, returnere med overraskende 5 langrennsgull. Hard trening og konkurranse belaster nemlig kroppenes evne til å holde seg frisk – det er derfor toppidrettsutøvere er så mye mer utsatt for sykdom enn oss andre.

Handler om å være friskere, lenger

Selv om du ikke opplever plager i dag, er det viktig å være bevisst på egen helse og ta smarte grep som kan bidra til at du opprettholder livskvaliteten. Det inkluderer å leve et aktivt liv, spise sunt og variert, og forebygge fremtidige skader og sykdom.

Det handler tross alt om å forebygge – om å ta vare på egen kropp og egen helse.

Det handler være friskere, lenger.

 

Bestill Medox i dag til halv pris!
3 måneder med medox - ingen bindingstid
KR 347,-

Abonnementsbetingelser: Halv pris på første forsendelse (3 mnd.): 347 kr, deretter 3 esker per forsendelse: 693 kr (+porto 39 kr). Ingen bindingstid.

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti